Nou Creative Director, pentru Saatchi & Saatchi + The Geeks

Bogdan Costin revine, după zece ani, în Iorga 13, pentru a coordona și superviza din punct de vedere creativ campaniile semnate Saatchi & Saatchi + The Geeks.

Noul Creative Director are peste 20 de ani de experiență în publicitate, timp în care a acoperit întregul spectru – de la beverages, la banking sau auto. A fost votat copywriter-ul anului în 2013 și a câștigat numeroase premii naționale și internaționale.

“În procesul de dezvoltare și de integrare a serviciilor și a culturilor Saatchi & Saatchi și The Geeks, sub umbrela comună a unei agenții full service, cu puternic ADN  digital, un rol important este cel al persoanei responsabile de produsul creativ al agenției. Bogdan are un match de 100 la sută cu filosofia și cultura noastră, criteriile și background-ul corect în industrie”, explică Vlad Petre, Managing Director.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Bogdan Costin și-a început cariera în 1999, ca junior copywriter la Vitrina (Cluj). A venit în București în 2003 și a lucrat pentru nume mari din advertising-ul românesc: D’Arcy, BBDO, Leo Burnett, 23 Communication Ideas, Tempo, Geometry Global. A obținut premii la Effie, ADC Awards, Golden Drum și alte festivaluri naționale și internaționale, și a fost votat copywriter-ul anului în 2013. Este membru ADC România (Art Director’s Club) din 2014 și a publicat, la Cartea Românească, două romane, “Cum să faci primul milion” (2013) și “Sfârșitul a fost aproape” (2016), și a scris texte pentru teatru, cu care a câștigat de două ori marele premiu la concursul de dramaturgie al Festivalului de Comedie Românească (2007, 2011).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share