Oficial: peste 50 de farmacii trec sub umbrela Help Net

Help Net a finalizat tranzacţia celor 52 de farmacii achiziţionate de la Farmaceutica Remedia, după ce a primit aviz favorabil din partea Consiliului Concurenţei.

Cele 52 de farmacii care fac obiectul tranzacţiei sunt situate preponderent în judeţele Hunedoara, Alba, dar şi Bucureşti, regiuni în care Help Net urmăreşte o consolidare a poziţiei pe piaţă. “Procesul de integrare a celor 52 de locaţii va începe în cel mai scurt timp, obiectivul fiind ca farmaciile să opereze sub brandul şi conform standardelor Help Net, cât mai curând. Farmaciile nou achiziţionate vor suferi transformări atât ca design, urmând să preia identitatea vizuală a farmaciilor Help Net, cât şi ca poziţionare şi target de clienţi, prin gamele noi de produse şi programele de loializare special concepute pentru pacienţii Help Net”, anunță lanţul farmaceutic.

Help Net, parte a grupului german Phoenix, a fost fondat în 1998 şi este al treilea cel mai mare lanţ farmaceutic din România, cu peste 350 de farmacii deschise la nivel naţional şi o cifră de afaceri de peste 169 de milioane de euro în 2019. Compania are circa 2.000 de angajaţi, care oferă servicii pentru peste 3,5 milioane de pacienţi. Grupul Phoenix, cu sediul la Mannheim, furnizor de servicii integrate de sănătate, are o reţea de 164 centre de distribuţie, peste 2.700 de farmacii proprii în 15 ţări europene, 37.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 27 miliarde de euro.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Articole din aceeași categorie
Total
37
Share