Dublu-premiată în 2022 drept “Cel mai bun Pastry Chef” la Gala Horeca Women Awards (Premiul I) și la Gala Horeca Awards (Premiul II), Ioana Romanescu intră în rețeaua internațională de ambasadori Debic, brandul de produse lactate destinate profesioniștilor, aflat în top 3 la nivel mondial, cu o istorie de peste 100 de ani.
Antreprenor și fondator Cupcake Philosophy, Ioana Romanescu este primul Pastry Chef care devine imaginea brandului în România, printr-un parteneriat ce reprezintă și o recunoaștere a standardului cofetăriei din România și a profesioniștilor din această industrie.
Ioana este absolventă a uneia dintre cele mai prestigioase școli de patiserie din lume, Le Cordon Bleu – Paris, considerată cea mai mare rețea de școli culinare și de ospitalitate din lume, cu peste 35 de institute în 20 de țări. E prima absolventă din România a Programului Pastry Innovation & Wellness al institutului, conceput pentru a oferi o educație culinară ce pune accent pe inovație și creativitate.
- Echipele Zitec pot lucra la mare, în telecabină sau într-o pădure fermecată, în birourile create de Infinity for Home
- Începe competiția pentru bursele BT de studiu la Transilvania Executive Education MBA
- Cei mai buni 250 de tineri din țară participă la Top Talents România
În 2014, Ioana Romanescu a fondat Cupcake Philosophy, business care a depășit un milion de euro cifră de afaceri în cei opt ani de la înființare și care are un portofoliu ce include peste 200 de deserturi. Este trainer și mentor pentru cei care vor să se specializeze în arta deserturilor, susține cursuri de formare în HoReCa și contribuie la dezvoltarea următoarei generații de cofetari și patiseri.