Paybyface, unul dintre primele sisteme de plată prin recunoaștere facială din Europa, disponibil și pentru utilizatorii de carduri Up

Utilizatorii cardurilor de beneficii emise de Up România vor fi primii utilizatori de carduri de beneficii extrasalariale care au acces, în premieră, la cea mai inovatoare metodă de plată din Europa.

Parteneriatul dintre Up Romania și PayByFace le oferă utilizatorilor de carduri Up Dejun și Up Cadou posibilitatea de a face plăți în magazinele partenere prin scanarea feței pe un iPad instalat la punctul de vânzare.

Pentru aceasta, utilizatorii de carduri Up Dejun și Up Cadou își vor face un cont în aplicația PayByFace, disponibilă în AppStore și Google Play. Înregistrarea constă în efectuarea unui selfie, înscrierea datelor cardurilor emise de Up România și setarea unui PIN. Odată creat contul, cei care doresc să facă plăți prin PayByFace trebuie să solicite folosirea iPad-ului pentru scanarea feței și vor putea achita sume până în 30 de lei fără a folosi mâinile. Pentru sumele mai mari de 30 de lei, se va introduce un PIN pe ecranul iPad-ului. Plățile sunt procesate de platforma EuPlătesc. Factura va fi transmisă prin e-mail, așa cum se procedează și în cazul serviciilor de ride sharing.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

“Up România a pornit un amplu proces de digitalizare, prin care dorim să oferim beneficiarilor noștri o experiență simplificată în utilizarea beneficiilor emise de compania noastră. Pe lângă posibilitatea plăților online la cât mai mulți comercianți, ne dorim ca utilizatorii noștri să dispună de metode de plată rapide și sigure. În acest moment, pot plăti cu telefonul prin Apple Pay, fără telefon, doar prin scanarea feței, prin PayByFace, și, în curând, direct din aplicația Up Mobil”, declară Elena Pap, director general Up România și director regional Up Group.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Fintech-ul românesc PayByFace, creat de Mihai Drăghici, are ca obiectiv instalarea tehnologiei biometrice, până la sfârșitul anului viitor, la 500 de parteneri comerciali din România. În acest moment, plata printr-un simplu selfie se poate face în mai multe locații din București. Obiectivul pentru acest an este instalarea de iPad-uri ce permit plata prin PayByFace în 100 de locații din București și din țară, în special cafenele, restaurante, hoteluri și magazine, în următoarele trei luni. Compania țintește și expansiunea în Bulgaria, Olanda, Franța, Elveția, Marea Britanie și Italia.

Up România face parte din Grupul Up, prezent în peste 30 de ţări, și deservește peste 20.000 de clienți și 750.000 de beneficiari. Cu o prezenţă locală de 18 ani, oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare pentru performanța business-ului companiilor.

Articolul anterior

FintechOS are un nou Chief Technology Officer

Articolul următor

Continental a pornit propriul sistem inovator de generare a energiei, în fabrica de componente electronice din Timișoara

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share