PayPoint România are un nou CEO

Utku Ogrendil a fost numit în funcția de CEO al PayPoint România și se va concentra asupra consolidării poziției companiei pe plan local, cu accent pe inovație.

Numirea lui Utku Ogrendil în funcția de CEO al companiei este făcută după ce fondul de private equity Innova Capital a preluat integral activele și operațiunile PayPoint Services SRL. Noul CEO a studiat administrarea afacerilor la Universitatea din Hartford. Are o experiență de peste 15 ani în industria financiar-bancară și a deținut funcții de conducere în instituții bancare importante.

“În cei 14 ani de activitate pe piața locală, PayPoint a investit în tehnologie și infrastructură, pentru a le oferi clienților și partenerilor soluții și servicii sigure și eficiente, și și-a menținut poziția de principal operator de plăți în numerar și încărcare electronică din România. Credem că există în continuare oportunități pentru dezvoltare și inovație. De aceea, consolidarea acestei poziții și îmbunătățirea prezenței în mediul digital sunt două dintre obiectivele principale ale companiei pentru viitor”, declară Utku Ogrendil.

PayPoint România a raportat active brute de 48,5 milioane de lire sterline, la finalul lui martie 2020. Prin cele peste 19.000 de terminale din țară și prin parteneriatele cu peste 210 de furnizori de telecomunicații, utilități, transport și servicii financiare, compania colectează peste 100 de milioane de plăți de facturi pentru 85 la sută dintre furnizorii români de utilități și telecomunicații. PayPoint România oferă și servicii de reîncărcare a cartelelor și transfer de bani și permite plata cu cardul de credit sau debit.

Articolul anterior

A doua cea mai bună lună din istorie pe eJobs: Peste 33.000 de joburi noi, 1,1 milioane de candidaturi şi 20.000 de candidaţi noi

Articolul următor

Premiul Ion Rațiu pentru Jurnalism: Victor Ilie este câștigătorul ediției 2021

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share