PayPoint România are un nou director de IT

Principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail l-a numit pe Felix Crăciunescu în funcția de IT Director.

În acest rol, Felix Crăciunescu este responsabil pentru dezvoltarea şi implementarea strategiei IT a companiei, și va coordona întreaga activitate a Diviziei, formată din IT Research & Development, IT Systems Operations și Project Management. Divizia IT gestionează o plajă largă de activități ce țin de sistemele operaționale și interne ale PayPoint, rețeaua de terminale și platforma ce procesează tranzacții, implementarea unor noi soluţii şi scheme de plată și asigurarea managementului proiectelor.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“M-am alăturat echipei PayPoint deoarece m-au atras proiectele și strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei. Într-o lume dinamică, aflată în continuă mișcare, în care digitalizarea este o certitudine, PayPoint își dorește să dezvolte noi modalități de a le fi alături partenerilor săi – furnizorii, comercianţii parteneri, dar și consumatorii – iar Direcţia IT este o parte esențială în cadrul acestui proces de digitalizare”, declară Felix Crăciunescu.

Noul IT Director PayPoint România a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Institutului Politehnic București și, de-a lungul carierei, a participat la numeroase cursuri de specializare în IT și leadership. Și-a început cariera ca software developer, iar în anul 2000 s-a alăturat companiei Edenred România, ca software engineer. Aici a petrecut 17 ani și a evoluat până la poziția de IT Operations Director. Înainte de a se alătura companiei PayPoint, s-a ocupat de dezvoltarea unui proiect antreprenorial.

Articolul anterior

Integra HR: Top 5 tendințe ce vor marca industria locală de HR în 2019

Articolul următor

FM Logistic: Depozit de 20 de milioane de euro, pentru produse farma, lângă București

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share