PepsiCo și POLITEHNICA București lansează un program de dezvoltare profesională pentru viitorii ingineri

Unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi demarează un parteneriat cu Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București.

În cadrul acestei colaborări, PepsiCo lansează programul Technical Bootcamp@PepsiCo for Future Engineers, care le oferă studenților de la Universitatea Politehnică din București oportunitatea de a dobândi experiență practică în industrie și de a lucra alături de experții companiei. Programul este conceput pentru studenții care vor să se implice în roluri reale și să-și dezvolte abilitățile într-un mediu de lucru agil. Fiecărui stagiar i se va atribui un proiect pe o perioadă inițială de trei luni, cu posibilitatea de prelungire până la un an, în funcție de implicare și performanță.

În plus, PepsiCo și POLITEHNICA București vor organiza vizite ale studenților la fabricile PepsiCo și le vor oferi ocazia să vadă în timp real procesele și operațiunile din spatele producției alimentare. Experiențele dobândite în timpul vizitelor vor aduce un plus de valoare în înțelegerea practică a industriei și vor consolida legăturile între teorie și realitatea din fabrică.

Un alt element important al parteneriatului este Sala de Training din Dragon, care va găzdui seminarii și activități practice pentru studenți și le va da oportunitatea să experimenteze tehnologia de ultimă generație, într-un mod interactiv. PepsiCo a reamenajat și o sală de curs din incinta universității și a transformat-o în Sala PepsiCo, un spațiu modern și funcțional, ce va găzdui cursuri și le va oferi studenților acces la specialiști din companie. Mai mulți experți PepsiCo vor participa ca speakeri la cursuri și vor aduce în fața studenților cunoștințe și perspective relevante din industrie.

“Prin acest parteneriat, le oferim studenților oportunități practice și de învățare într-un mediu real, în industria alimentară. La PepsiCo, ne dedicăm atragerii și cultivării celor mai talentați tineri, iar acest parteneriat reflectă angajamentul nostru de a sprijini dezvoltarea și creșterea viitorilor profesioniști. Împreună, ne propunem să deschidem uși către oportunități de carieră și să oferim experiențe valoroase, care să consolideze cunoștințele teoretice cu practica din fabrică și să contribuie la formarea unei generații de specialiști pregătiți pentru provocările industriei. E un pas important în misiunea noastră de a inspira și de a transforma viitorul industriei”, declară Annie Grifftih-Swain, HR Director PepsiCo East Balkans.

Prin acest parteneriat, PepsiCo se angajează să sprijine dezvoltarea profesională și personală a studenților, să le ofere oportunități de carieră și să promoveze principiul modelului 70/ 20/ 10, care se concentrează pe învățarea prin experiență și practică. Participanții la bootcamp vor beneficia de o rețea de contacte și de vizibilitate care îi va ajuta să-și consolideze cariera și vor putea să accepte posturi în companie și să-și construiască un traseu de carieră solid.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share