Peste 2.000 de oferte de muncă în străinătate, pe BestJobs

Persoanele aflate în căutarea unui job sau dornice să facă o schimbare pot alege dintr-o ofertă bogată de locuri de muncă din străinătate, pe platforma BestJobs. În acest moment, sunt în jur de 2.000 de anunțuri de joburi în Europa, în diverse domenii de activitate.

Cele mai multe oferte sunt în Ungaria (280 anunțuri), Polonia (275), Germania (265), Franța (218) și Anglia (141). În ceea ce privește domeniile de activitate, cele mai multe oferte sunt pentru office jobs, urmate de ofertele din IT și din domeniul medical.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În Ungaria se caută în special personal pentru office jobs (serviciu clienti, resurse umane, marketing, administrativ, financiar – 58 anunțuri), șoferi și mecanici auto (49), persoane cu experiență în vânzări (39). Cele mai multe oferte din Polonia sunt pentru activități de birou (121 anunțuri), vânzări (46) și programatori (43). În Germania se caută muncitori în construcții (85 anunțuri), medici (58) și programatori (34). Personalul medical este în topul căutărilor și în Franța (52 anunțuri), urmat de personalul pentru office jobs (44) și cel în vânzări (35). Oferta din Anglia se adresează în special domeniului medical (34 anunțuri), programatorilor (27) și celor interesați de office jobs (19 oferte).

Celelalte țări vin cu oferte pentru personalul cu experiență în HoReCa (majoritare în Serbia și Cipru), programatori (Belgia și Cehia) și office jobs (Irlanda și Bulgaria). Țările nordice caută în special medici și șoferi, în sudul Europei se caută personal pentru office jobs, iar țările din centrul Europei au oferte pentru programatori, șoferi și personal medical. În fiecare din aceste țări, există oferte pentru activități diverse: servicii de curățenie/menajere, îngrijire persoane la domiciliu, babysitting, muncitori în producție,  grădinari sau lucrători în ferme, cusătoare, profesori.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share