Peste 3.000 de joburi disponibile la Angajatori de TOP Timișoara, în weekend. O treime dintre companii le oferă debutanților salarii de 750-1.000 de euro

Angajatori de TOP Timișoara, un proiect Hipo.ro, revine pe 17 și 18 martie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (C.R.A.F.T.).

Cel mai mare eveniment de carieră din Banat le va aduce participanților peste 3.000 de joburi în business și tehnologie – pentru profesioniști și pentru tineri aflați la început de drum -, în circa 60 de companii. Peste 65 la sută dintre companiile participante le oferă candidaților programe de internship și joburi entry-level.

Participanții sunt așteptați și cu workshop-uri de carieră, conferința I Love Tech și un corner de consiliere în carieră. Potrivit unui studiu la care au participat companiile care au confirmat prezența la eveniment, 64 la sută dintre angajatori oferă un venit de peste 2.000 de euro angajaților cu experiență, iar peste 35 la sută le oferă tinerilor aflați la primul job între 750 și 1.000 de euro.

“Remarcăm inițiativa angajatorilor de a investi în dezvoltarea personală și profesională a angajaților. Conform studiului Hipo.ro, 62 la sută dintre angajatori le oferă sprijin financiar angajaților pentru traininguri, conferințe și cursuri de limbi străine. Cele mai multe oferte vor fi în IT, Inginerie, Finanțe și Logistică. Angajatori de TOP Timișoara nu este doar despre obținerea unui job, ci despre oportunitățile construirii unei cariere”, spune Mădălina Vătafu, Project Manager @ Angajatori de TOP Timișoara.

50 la sută dintre angajatori le oferă viitorilor colegi asigurare de viață și beneficii wellbeing, ce include servicii de psihoterapie, consiliere, yoga și mindfulness. Printre celelalte beneficii propuse de angajatori se numără programele de reintegrare a părinților, al 13-lea salariu, tichete de masă și flexibilitatea în programul de lucru. Peste o treime oferă oportunități de promovare în companie și asigurarea unui mediu prietenos, deschis la noi propuneri.

Printre companiile prezente la C.R.A.F.T. Timișoara se numără Adient, Akwel Automotive, Atos, Bosch Service Solutions, Continental, Dräxlmaier Group, Flex, Hamilton, Heraeus Electronics, Huf, IPSO Agricultură, Kaufland, Linde Global Services, Mahle, MHP – A Porsche Company, .msg, Nagarro, Randstad, RapidSolution, TE Connectivity Sensor Solutions, The Access Group, Valeo, Vitesco Technologies Engineering, Webasto sau ZF Group. Evenimentul este organizat cu susținerea partenerului princial, HELLA România.

Angajatori de TOP Timișoara revine în atenția candidaților și cu o serie de workshop-uri Business și conferința I Love Tech. Printre principalele subiecte de discuție se numără:

  • Workshopuri de Carieră: Ce caută angajatorii în 2023, Burnout în viața profesională – modalități de evitare și recuperare și Emoțiile vorbitului în public și gestionarea lor.
  • Conferința I Love Tech: Susținerea femeilor în Tech, Metaverse și viitorul joburilor în Tech, De la idee la startup și workshop-ul tehnic susținut de Bosch Service Solutions.

Înscrierea la Angajatori de TOP Timișoara este gratuită. Cei interesați de eveniment își pot crea un CV pe Hipo.ro. După descărcarea versiunii Barcode, participanții îl vor prezenta la intrarea în locație și îl pot folosi la standurile companiilor prezente la eveniment. Printr-o singură scanare, angajatorii au acces ușor la datele despre candidat. Orice modificare a CV-ului va fi actualizată în timp real. Companiile care vor să se înscrie la Angajatori de TOP Timișoara pot trimite un e-mail la adresa angajatori@catalyst.ro.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share