Ensight Management Consulting: Stagii în consultanța de management

Liderul pieței românești de consultanță de management lansează a 19-a ediție a programului de recrutare de absolvenți și studenți, Ensight Internship Challenge, ce va avea loc în 7 aprilie.

Evenimentul se adresează studenților din anii terminali și absolvenților de universitate sau program de master, din țară și străinătate, care doresc să urmeze o carieră în domeniul consultanței de management. Testarea propriu-zisă presupune rezolvarea unui studiu de caz în echipă, iar candidații care vor dovedi inițiativă, discernământ și creativitate vor avea posibilitatea de a lucra alături de consultanții Ensight pe diferite proiecte, vor învăța diverse metodologii și vor beneficia de o oportunitate excelentă de a se dezvolta profesional.

Evenimentul Ensight Internship Challenge are loc în primăvara și toamna fiecărui an și este principalul eveniment de recrutare de tineri consultanți pentru companie. De la înființarea sa, în 2000, Ensight a evoluat continuu și a  dezvoltat un portofoliu complex de servicii de consultanță pentru strategie, operațiuni, financiar, resurse umane și tehnologie. Oferă soluții integrate de consultanță și răspunde nevoilor din ce în ce mai complexe ale companiilor.

Misiunile de consultanță de management au ajuns și peste hotare. Din 2014, Ensight Management Consulting este membru fondator al Nextcontinent, una dintre cele mai puternice rețele de consultanță de management din Europa, cu 34 de birouri în 29 de țări și o echipă de 1.100 de consultanți. Compania este liderul pieței românești de consultanță în management, raportat la cifra de afaceri și numărul de consultanți. Cei interesați de programul Ensight sunt invitați să se înscrie prin completarea formularului accesibil aici și să îl trimită, împreună cu CV-ul, la adresa jobs@ensight.ro, până pe 4 aprilie.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share