Pianista Naomi Handaric, în concert la Roma, cu ocazia Zilei Culturii Naționale

Tânăra pianistă de origine română, Naomi Handaric, va fi protagonista evenimentului muzical organizat, mâine, la Roma, cu ocazia Zilei Culturii Naționale 2022, de Accademia di Romania in Roma și Conservatorul de Muzică “Santa Cecilia”, în parteneriat cu cluster-ul EUNIC Roma.

Studentă la Conservatorul de Muzică “Santa Cecilia” din Roma, Naomi va interpreta piese de George Enescu, Ludwig van Beethoven, Robert Schumann, Frédéric Chopin și Serghei Rahmaninov.

Născută în 2000, în Gheorgheni, Naomi Handaric a început studiul pianului la vârsta de opt ani. În 2013, a participat la Concursul Interregional de Muzică “Città di Tarquinia” și a obținut Premiul II. A repetat această performanță un an mai târziu. Între 2011 și 2014, a frecventat școala gimnazială de muzică Palombara Sabina. În 2016 și 2017, a obținut Premiul I la Concursul Internațional “Note sul mare”. În martie 2018, ca finalistă a asociației culturale “arte del suonare”, a susținut un concert în Aula Magna a Liceului de Muzică Giordano Bruno din Roma. În luna decembrie a aceluiași an, a participat în direct pe Rai 2 la emisiunea “B come sabato”.

În 2019, a absolvit Liceul de Muzică Giordano Bruno din Roma, iar acum este studentă a Conservatorul de Muzică Santa Cecilia din Roma – secția pian principal.

Articolul anterior

Primul pas pentru un nou început: 86 la sută dintre angajați simt că au o nevoie de îmbunătăţirea competenţelor ca să aibă succes în 2022

Articolul următor

Samsung Electronics România are un nou președinte

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share