Samsung Electronics România are un nou președinte

De luna aceasta, Samsung Electronics Co., Ltd. a numit-o pe Julia Kim în funcția de președinte al Samsung Electronics România și Bulgaria (SEROM).

Julia Kim va fi responsabilă cu gestionarea activităților companiei pe cele două piețe. Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul tehnologiei, face parte din echipa Samsung de aproape 20 de ani.

După ce a obținut diploma de licență în limba și literatura spaniolă la Universitatea Coreeană, Julia Kim și-a început cariera în echipa de suport din departamentul de management de la Samsung. A câștigat apoi experiență în mediul de startup, s-a alăturat din nou Samsung și a lucrat în mai multe departamente ce țin de marketing strategic, ca Product Planning/ IMC, Online Marketing, EU Sales și Marketing.

În 2009, a fost repartizată la EVO (European Visual Operation) pentru EHQ din Londra și apoi s-a mutat la Samsung Electronics Baltics, ca CE Business Manager. În 2015, a revenit în echipa de marketing global în departamentul de TV din Coreea, iar în 2020 a devenit președinte al Samsung Ungaria.

Articolul anterior

Pianista Naomi Handaric, în concert la Roma, cu ocazia Zilei Culturii Naționale

Articolul următor

Banca Transilvania începe anul în forță și achiziționează Țiriac Leasing

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share