PIATRAONLINE porneşte în căutarea de #rockstars, printr-o campanie de recrutare online

Echipa PIATRAONLINE și-a propus să recruteze oameni pasionați de design, arhitectură şi proiecte de succes, care să întregească tabloul companiei.

Sub conceptul Așază-te la biroul cu vedere spre viitor, cel mai mare showroom de piatră naturală caută oameni creativi, pasionați de design, mereu dornici de noi experiențe, persoane pentru care punctualitatea, curiozitatea şi atenția la detalii fac parte din rutina zilnică.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Nu vrem să lucrăm mai mult, ci mai eficient, așa că regândim constant procesele și tehnologiile, pentru ca oamenii din echipa noastră să dea tot ce au mai bun, în fiecare zi. Provocăm fiecare nou coleg să se lase purtat pe culmile imaginației, fiindcă suntem pregătiți să ducem fiecare proiect mai departe. De zece ani, selectăm și importăm cea mai bună piatră naturală din toate colțurile lumii, iar asta ne plasează în zona de #GeneratorDeInspirație”, afirmă Mariana Brădescu-Constantinescu (foto), Managing Partner PIATRAONLINE.

Compania a demarat o campanie de recrutare online pentru a reduce timpul de răspuns – fiindcă primul pas în procesul de selecție este o întâlnire online -, pentru a câștiga flexibilitate și o adaptare rapidă, în funcție de cine aplică, astfel încât să fie pregătite întrebări personalizate pentru fiecare persoană care vine la interviu. După o primă interacțiune cu ocazia interviului online, candidatul este invitat la o întâlnire în showroom, iar răspunsul final va fi oferit pe loc. “Showroom-ul și pavilionul exterior care îi inspiră pe toți cei care îl vizitează vor fi noul tău loc de joacă: un birou altfel, care îți oferă spațiu să te dezvolți și să faci ceea ce-ți place, un birou digitalizat, cu vedere spre viitor. În echipa PIATRAONLINE găsești un loc de muncă pe termen lung, o echipă care se dezvoltă constant, dinamică, dar și noi provocări”, explică reprezentanții companiei.

Platforma de recrutare lansată de PIATRAONLINE va fi folosită pentru a publica în mod constant job-urile disponbile în cadrul companiei. “Vremurile se schimbă, piața este tot mai dinamică, birourile viitorului capătă alte valori, iar în contextul actual, în care încă există procese clasice de recrutare, este din ce în ce mai greu să găseşti oameni care să se potrivească biroului cu vedere spre viitor, pe care tu îl ai pregătit pentru ei”, spune Mariana Brădescu-Constantinescu.

DESPRE PIATRAONLINE

A aniversat primii zece ani în 2017 şi este primul magazin online din România, dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE, este în topul furnizorilor de piatră naturală din țară.  Dezvoltă proiecte ce contribuie la consolidarea reputației și creșterii în domeniul său de activitate. Lansarea Pavilionului Expozițional, cel mai mare showroom exterior din România, renovarea showroom-ului interior, susținerea şi promovarea proiectelor culturale, sunt câteva dintre proiectele care contribuie la apropierea brandului față de consumatori. Piatra naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Turcia, Egipt, India, China, Spania și Bulgaria.

Articolul anterior

Corina Anghel va conduce departamentul de strategie al agenției FCB Bucharest

Articolul următor

Cum te poți "îmbogăți" pe BestJobs: scrii salariul pe care-l meriți și câștigi un Bitcoin Gold

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share