Piteşti: Adient Trim și-a deschis porţile pentru copiii angajaților

Liderul global în producţia de scaune auto a organizat ieri, 18 iunie, Ziua Porţilor Deschise, şi a invitat angajaţii, alături de copii lor, să descopere principalele atribute ce fac din fabrica din Piteşti un angajator de referinţă atât la nivel local, cât şi în cadrul Grupului.

Peste 600 de angajaţi şi 800 de copii au trecut pragul fabricii, pe parcursul evenimentului. Un parc de distracţii în miniatură a fost amenajat în incintă, iar cei mici au avut ocazia să pătrundă în spaţiul de lucru al părinţilor şi au făcut cunoştinţă cu o meserie apreciată la nivel internaţional.

“În Piteşti avem, la ora actuală, 1.850 de angajaţi, şi în curând vom atinge pragul de 2.000. Am organizat acest eveniment pentru a răsplăti efortul pe care colegii noştri îl depun zi de zi, atunci când confecţionează tapiţerii de cea mai înaltă calitate, ce ajung în toate colţurile Europei. Totodată, ne dorim să îi familiarizăm pe copii cu activitatea noastră, pe care sperăm să o îndrăgească şi să o îmbrăţişeze la momentul potrivit. Adient Trim Piteşti este, în regiune, mai mult decât o companie – este o şcoală, un loc în care formăm tinere generaţii, un mediu în care dezvoltăm competenţe noi şi formăm o echipă solidă”, declară Costin Trîmbiţaşu, directorul fabricii Adient Trim din Piteşti, cea mai mare unitate de profil, din Uniunea Europeană.

Cu o producţie ce echipează peste un milion de maşini în fiecare an, Adient Trim Piteşti se mândrește cu dotările de ultimă generaţie și cu înalta calificare a echipei ce activează aici. “Este o performanţă ce nu poate fi atinsă decât atunci când oamenii devin un tot unitar, în care fiecare îşi cunoaşte foarte bine misiunea. Ne-am propus să creăm condiţii de lucru peste medie, atât pentru cei cu o bogată experienţă în domeniu, cât şi pentru proaspeţii absolvenţi, care vor să înveţe o meserie şi să îşi construiască o carieră. Obiectivul nostru este satisfacţia clienţilor, iar asta este imposibilă în lipsa unei echipe mulţumite şi dedicate”, spune Amalia Săceleanu, Director de Calitate Adient Trim Piteşti.

Fabrica Adient din Piteşti se află în plin proces de recrutare a 200 de tapițeri, ca urmare a planului de extindere a capacității de producție. Compania este prezentă în România din anul 2000, are, în total, 5.500 de angajaţi, și deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Timișoara (material textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spuma poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv  armături metalice), Ploiești (tapițerii), Pitești (tapițerii).

DESPRE ADIENT

Desprinsă din Johnson Controls Automotive Seating, compania se poziționează ca lider în industria producției de scaune auto la nivel global. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici, aflate în 33 țări, produce și livrează scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale. Munca oamenilor de la Adient se regăsește în 25 de milioane de vehicule, în fiecare an.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share