Platforma de educație non-formală Academia 1,61 devine un joint venture între Andrei Samoil și Free Communication

ȚINTĂ. Prin transpunerea sa în viziunea platformei și a programelor sale, Academia 1,61 își propune să faciliteze transformarea în rândurile participanților prin învățare aplicată.

Agenția de comunicare Free Communication i s-a alăturat ca partener lui Andrei Samoil în platforma sa de dezvoltare personală pentru adulți, copii și companii – Academia 1,61.

Arhitect, ghid montan și coach certificat, Andrei Samoil a fondat Academia 1,61 în urmă cu zece ani, ca proiect educațional de dezvoltare personală prin turism de aventură. Cu misiunea declarată de a contribui la formarea minților curajoase, Academia 1,61 va continua extinderea platformei și va păstra componenta experiențelor outdoor simultan cu dezvoltarea programelor de formare online. Parteneriatul sub formă de joint venture valorifică experiența educațională non-formală a echipei lui Andrei Samoil și competențele de strategie și de marketing ale echipei Free Communication.

Academia 1,61 împrumută numele său de la numărul lui Fibonacci, denumit Proporția de Aur, pentru că descrie un raport perfect, armonia formelor în natură. Prin transpunerea sa în viziunea platformei și a programelor sale, Academia 1,61 își propune să faciliteze transformarea în rândurile participanților prin învățare aplicată. Într-un cadru imaginar – concept și prin ateliere, experiențe, expediții sau tabere, participanții sunt ajutați să evolueze personal și în interacțiunile cu ceilalți prin gestionarea emoțiilor, a temerilor și prin cultivarea curajului, prin structurarea mentală și descoperirea resurselor personale, a independenței și a încrederii, într-un mediu atent controlat și cu supraveghere profesionistă.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

“Parteneriatul cu Andrei a început pentru mine la nivel personal acum șapte ani, timp în care eu și fiul meu ne-am construit încet-încet o mică lume alături de Academia 1,61, tabără cu tabără, vacanță cu vacanță. Am trăit împreună distracția și greul, frica și curajul, și am simțit pe pielea noastră cum muntele îți schimbă vrei-nu-vrei atitudinea, pentru că muntele are felul lui de a-ți da peste nas, dacă nu ești ancorat în realitate. Împreună, ca parteneri de business, vom duce mai departe misiunea academiei și vom încerca să ajutăm copii și adulți să schimbe ceva în ei și în jurul lor, să fie mai pregătiți și mai puternici, pentru că, oricât de tautologic ar suna, we cannot solve life’s problem except by solving them“, declară Alexandra Diniță, director general Free Communication.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“La munte, când suntem obosiți și e greu și frig și plouă, oamenii care gândesc la fel se strâng unii lângă alții și se ajută. 2020 a fost un an greu, dar ne-am strâns unii lângă alții, împreună cu Free Communication, și astfel vom putea să continuăm povestea Academiei 1,61, să o creștem mai mult decât am visat și să împărtășim mai departe viziunea noastră. Credem în puterea educației prin explorare, ca instrument de schimbare de atitudini individuale și în echipă”, adaugă Andrei Samoil, fondator Academia 1,61.

Academia 1,61 reunește zece ani de educație non-formală și experiențe, o echipă de 33 de instructori și asistenți și peste 3.000 de participanți în ultimii șase ani, dintre care 600 doar în 2019. Free Communication activează de 20 de ani în domeniul comunicării și construcției de reputație pentru companii. Agenție independentă full services, este membru exclusiv al Public Relations Global Network, una dintre cele mai mari rețele de agenții independente din lume.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share