Poliția Română scoate la concurs aproape 300 de posturi

Românii care îşi doresc o carieră în Poliție se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 290 de posturi, prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediile unităţilor de poliţie care au scos posturile la concurs, până în 22 ianuarie.

Din totalul posturilor disponibile, 289 sunt cu încadrare din sursă externă, iar un post va fi ocupat prin reîncadrare. Posturile scoase la concurs sunt atât de ofiţer (219), cât şi de agent (18+1 reîncadrare) şi personal contractual (52).

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Astfel, sunt scoase la concurs posturi în domenii precum criminalistică, investigaţii criminale, economic, combaterea criminalităţii organizate, comunicare şi relaţii publice, logistică, secretariat, resurse umane, intervenţii şi acţiuni speciale, cazier judiciar, statistică şi evidenţă operativă, poliţie rutieră, psihologie.

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească toate condiţiile legale specificate în anunţ şi cerinţele specifice pentru fiecare post. Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţii de participare, documente necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor, pot fi găsite aici și pe site-urile unităţilor teritoriale de poliţie.

Articolul anterior

NNC Services mizează pe brandingul de angajator, în 2019

Articolul următor

Tu cu cine faci retenție? Cel mai simplu răspuns: stay interview by leoHR

Articole din aceeași categorie
Total
34
Share