Povestea fabricii De’Longhi din Cluj: în șapte ani, a devenit cea mai mare fabrică din Europa a grupului italian și are peste 2.100 de angajați

Grupul italian De’Longhi, o afacere de familie cu o istorie de peste un secol, care a intrat pe piaţa locală în urmă cu șapte ani, a investit peste 120 de milioane de euro în fabrica din România. Fabrica din Cluj a devenit astăzi cea mai mare din Europa și principalul producător de mașini automate de cafea al grupului.

De la 100 de angajați, la peste 2.000

(P) Povestea de succes din Jucu a început în 2012. În șapte ani, compania s-a extins în mai multe etape. A început cu 35.000 mp și câțiva salariați, iar astăzi și-a dublat suprafața de producție și a depășit 2.100 de angajați.

La început, unitatea de producţie realiza doar câteva sortimente de mașini semiautomate de cafea. Acum produce mixere şi blendere marca Braun, dar şi maşini de cafea automate, mașini cu capsule pentru Nestlé. Anual, aici se produc peste patru milioane de diverse mașini, exportate în toate colțurile lumii: Marea Britanie, Franţa, Germania sau Australia, Japonia, SUA, America de Sud.

Credem că te-ar interesa și: Corporatistul din Pipera

Anul trecut, De’Longhi Group a deschis şi un birou comercial în România, fiindcă mizează pe potenţialul său ridicat de a deveni o piaţă foarte importantă în ceea ce priveşte vânzările. Obiectivul companiei este să-și crească semnificativ prezența în România și pe partea comercială, la fel cum a făcut-o în industrie.

Investiții importante și planuri de recrutare

În această perioadă, De’Longhi a realizat în România investiții substanțiale, în automatizări, în echipamente noi și mai ales în oameni. În 2018, 15 milioane de euro au mers către o nouă extindere de 20.000 mp. Investiția a țintit creșterea capacității de producție și aducerea de componente noi, care să sporească gradul de integrare în România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

De’Longhi România continuă să facă recrutări pentru fabrica din Cluj. Echipa a crescut în ultimii ani, este tânără și dinamică, pregătită să facă față noilor provocări, cu instrumente moderne de management al performanței. Compania caută profiluri tehnice, ingineri pentru performanța proceselor, produselor, ingineri de calitate.

Articolul anterior

Timișoara: Ness se mută în cea mai înaltă clădire de birouri din România și caută specialiști IT

Articolul următor

Directorul general și pălăriile lui

Articole din aceeași categorie
Total
13
Share