Predare de ștafetă la conducerea fabricii Coca-Cola din Timișoara: Sorin Popescu pleacă la Praga și îi predă rolul de director lui Vlad Petca

De luna aceasta, Sorin Popescu, directorul fabricii Coca-Cola din Timișoara, preia frâiele Coca-Cola HBC Praga. În locul său vine Vlad Petca.

Sorin Popescu (foto, stânga) este acel gen de om care <sfințește locul>, iar proiectele pe care le-a implementat în cei aproape 12 ani de când este alături de noi au făcut diferența și au contribuit la progresul întregii companii. Munca lui va inspira, în continuare, noi generații”, notează Coca-Cola HBC România.

Noul director al fabricii din Timișoara, Vlad Petca (foto, dreapta), vine de la Ploiești, acolo unde a fost manager de producție al fabricii Coca-Cola. Și-a început cariera în Coca-Cola HBC ca Production Trainee, acum șapte ani, și avut o ascensiune spectaculoasă: a fost promovat în rolul de supervizor, iar apoi în cel de manager de producție.

“A demonstrat rapiditate în învățare și a contribuit semnificativ la schimbările din zona de producție. Cu abilitățile lui de lider, inventivitatea și agilitatea caracteristice, suntem convinși că este perfect pentru noul rol”, sunt de părere colegii săi de la Coca-Cola HBC România.

Coca-Cola HBC România și-a început activitatea pe plan local în 1991. Băuturile sale sunt produse și îmbuteliate în cele trei fabrici din Ploiești, Timișoara și Poiana Negrii. Este cea mai mare companie din industria băuturilor și a doua cea mai mare din industria bunurilor de larg consum. Produce, îmbuteliază local și distribuie în România și în zece țări din regiune băuturile din portofoliul Companiei Coca‑Cola.

Articole din aceeași categorie
Total
22
Share