Premieră: 100 de medici de la Medicover vor oferi consultații și tratament la domiciliu

LONGEVITATE. În 2020, Medicover România aniversează 25 de ani de activitate.

Unul dintre cei mai mari furnizori locali privați de servicii medicale lansează Medicover eXclusiv, o soluție prin care pacienții au acces la consultații, analize și tratament din partea unei echipe medicale direct la domiciliu.

Serviciul va putea fi accesat telefonic, din decembrie, în București. Peste 100 de medici din rețeaua Medicover se vor deplasa la domiciliul pacientului și vor oferi consultații de medicină generală, medicină internă, pediatrie, kinetoterapie, ecografie și analize medicale. Potrivit conducerii Medicover, serviciul permite pacienților limitarea expunerii la Covid-19. Medicii vor lucra în condiții riguroase de siguranță, în ce privește transportul și echipamentele utilizate.

“Deschidem un nou capitol în medicina privată și oferim acces direct la expertiza echipei medicale a rețelei Medicover. Telemedicina a permis pacientului să contacteze medicul din confortul propriei case. Acum, pacientul poate accesa mai mult decât o consultație sau opinie de la distanță, respectiv o paletă largă de servicii medicale de diagnostic și tratament, realizate în persoană de medicii specialiști”, explică Radu L. Gorduza, director general Medicover România.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

În 2020, Medicover România aniversează 25 de ani de activitate. România a fost printre primele țări pe harta grupului Medicover, înființat în urmă cu 25 de ani de suedezii Bengt Beckmann și Jonas af Jochnick. Ei au pus bazele ABC Medicover, după ce au identificat, în urma unor experiențe personale, nevoia de servicii medicale de calitate pe piața din Polonia. Medicover este astăzi cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est și oferă servicii integrate: specialiști, laboratoare pentru analize, servicii de diagnostic, linie telefonică disponibilă non-stop, servicii de ambulanță.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Privind în urmă, este uimitor să vedem câte am realizat de la deschiderea primei clinici în Varșovia, în 1995. În 25 de ani, am construit o organizație puternică, al cărei scop principal este de a avea grijă de sănătatea pacienților. România joacă un rol esențial în dezvoltarea companiei în sud-estul Europei. Calitatea personalului medical de aici este unul dintre cele mai importante active ale noastre”, declară Fredrik Ragmark, CEO Medicover.

În România, Medicover este prezentă în 14 județe, printr-o rețea ce cuprinde trei spitale, 26 de clinici, dintre care patru cu spitalizare de zi, 25 clinici on-site, o unitate mobilă și 109 clinici partenere. Numărul total de medici din rețea este de 1.165, iar totalul personalului ajunge la 2.500.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share