Premieră în România: Programe de internship în străinătate pentru adolescenți

Mirunette Education aduce în premieră în România programe de internship în Londra, dedicate adolescenților între 12 și 18 ani. Peste 45.000 de tineri din peste 100 de țări au experimentat deja aceste programe, iar acum și elevii români au această oportunitate.

Elevii vor fi preluați de experți de top din domeniul ales și vor fi ghidați pe parcursul a cinci, zece sau 15 zile, într-o experiență unică de explorare a carierei pe care vor s-o urmeze. Pot alege între domenii precum Medicină, Inginerie, Drept, Finanțe și Investiții sau Psihologie.

Programul de internship se desfășoară live, în Londra, iar locurile disponibile sunt între 19 august și 2 septembrie. Prețul unui program pornește de la 600 de lire sterline pentru cinci zile și ajunge la 3.750 de lire pentru programele de 15 zile. Cei care se înscriu prin intermediul Mirunette Education, până la finalul lunii iunie, beneficiază de o reducere de zece la sută din prețul programului de internship.

“Aceste programe oferă participantului șansa să interacționeze cu lideri din domeniul ales și să experimenteze cu adevărat ce înseamnă cariera pe care o are în minte prin vizite în instituțiile relevante, ore de practică și sesiuni de coaching oferite de profesioniști din industrie. De multe ori, copiii noștri visează la un anumit domeniu fără să-l înțeleagă pe deplin și ajung in situații în care nu se regăsesc. Ne dorim să avem un impact pozitiv în rândul lor și al părinților care sunt activ preocupați de educația și viitorul copiilor lor”, spune Daniela Pavoni, fondator Mirunette Education.

Din 2004, Mirunette Education oferă programe și tabere internaționale în Europa, Canada și SUA, ce au ca scop promovarea gândirii creative, depășirea barierelor de exprimare într-o limbă străină și oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personală a participanților. Compania reprezintă în România instituții prestigioase de învățământ din întreaga lume și oferă servicii de consiliere educațională pentru admiterea la școli, licee și universități de top din străinătate.

Mirunette Education se adresează copiilor cu vârste de la șapte ani, liceenilor, dar și studenților care vor să-și îmbunătățească cunoștiințele de limbi străine, să trăiască o experiență internațională și să se pregătească pentru o lume multiculturală. În același timp, se adresează parinților dispuși să investească în educația copiilor lor, profesorilor care vor să-și diversifice pregătirea pentru a deveni dascăli inspiraționali și adulților dornici să-și îmbunătățească exprimarea într-o limbă străină.

Articolul anterior

Josephine Payne, președintele Ford România, inclusă în Hall of Fame-ul industriei auto britanice

Articolul următor

"Fit For Quality": Schaeffler România, premiată pentru performanțele de calitate din producție

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share