“Fit For Quality”: Schaeffler România, premiată pentru performanțele de calitate din producție

Conferința de calitate a Grupului Schaeffler a adus pentru Schaeffler România premiul “Fit For Quality”, oferit pentru o relație consolidată cu clienții, rezultate deosebite și un număr redus al reclamațiilor – principalul indicator de măsurare a calității în producție – pentru toate segmentele, mai ales în zonele sau procesele dificile.

Două dintre segmentele de producție Schaeffler Romania au fost premiate pentru rezultate deosebite in aria Q (calitate). Echipa segmentului 22, care produce inele pentru rulmenții de mari dimensiuni, a primit medalia de bronz la Fit For Quality Award 2021, în timp ce echipa din segmentul 20, care produce lagăre sferice de alunecare de mari dimensiuni, a fost premiată cu medalia de argint. Acest premiu este acordat pentru rezultatele excepționale, consolidarea relațiilor cu clienții si zero reclamații în anul precedent de activitate – 2021.

Rezultatele obținute clasează cele două echipe în top 30 cele mai bune segmente din punct de vedere al calității din totalul de 519 din Grupul Schaeffler. “Punem pasiune în tot ce facem, căci pentru noi calitatea este un mod de viață”, declară Marius Pricop, director Calitate Schaeffler România.

Toate aceste reușite, dar și proiectele care sunt acum în plină desfășurare, susțin statutul de partener tehnologic preferat al Schaeffler România, locația din Brașov fiind un partener puternic pentru clienții săi la nivel global. 

Grupul Schaeffler produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații ale sistemului de propulsie și șasiu, precum și soluții de rulare și rulmenți, pentru un număr mare de aplicații industriale. Cu aproximativ 83.000 de angajați, este una dintre cele mai mari companii de familie din lume. Cu peste 1.800 de cereri de brevet în 2021, este a treia cea mai inovatoare companie din Germania, conform DPMA (Oficiul German de Brevete și Mărci).

Articolul anterior

Premieră în România: Programe de internship în străinătate pentru adolescenți

Articolul următor

Cel puțin 5 angajați de la SpaceX, concediați pentru că l-au criticat pe Elon Musk

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share