Președintele ales al SUA numește o echipă de comunicare exclusiv feminină

Joe Biden a numit membri importanţi din cercul de consilieri şi ai echipei sale de campanie în posturile de comunicare de la Casa Albă, o echipă care va fi exclusiv feminină.

Fosta purtătoare de cuvânt a Departamentului de Stat în administraţia Obama, Jen Psaki, va fi purtătoarea de cuvânt a Casei Albei, în timp ce purtătoarea de cuvânt a echipei sale de campanie, Kate Bedingfield, va prelua funcţia de director de comunicare.

Consilierul principal de campanie al tandemului Biden-Harris, Symone Sanders va fi purtătoarea de cuvânt a vicepreşedintei alese Kamala Harris, iar fostul purtător de cuvânt al lui Joe Biden, din perioada în care acesta a fost vicepreşedinte al SUA, Elizabeth Alexander, va deveni directorul de comunicare al viitoarei Prime Doamne, Jill Biden.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

“Sunt mândru să anunţ prima echipă de comunicare de la Casa Albă formată în totalitate din femei. Aceşti comunicatori calificaţi şi experimentaţi aduc perspective diverse în activitatea lor şi un angajament comun de a reconstrui mai bine această ţară”, a spus Biden, care a evidenţiat că va fi prima dată în istoria SUA când posturile de comunicare de top vor fi ocupate în întregime de femei.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Consilierii de campanie Karine Jean Pierre şi Ashley Etienne vor ocupa posturile de adjunct al purtătorului de cuvânt al Casei Albe, respectiv director de comunicare al vicepreşedintei SUA. Pili Tobar, fostă director pentru media hispanice al liderului minorităţii din Senat, Chuck Schumer, va ocupa postul de director de comunicare adjunct, notează Agerpres.

Articolul anterior

Grupul care deține companiile de asigurări Asirom, Omniasig și BCR Life a cumpărat și Aegon

Articolul următor

Un tânăr antreprenor român sponsorizează Juventus Torino

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share
Close