Președintele Confindustria România, ales vicepreședinte al asociației oamenilor de afaceri italieni din Europa de Est

Giulio Bertola, președintele asociației care reprezintă interesele afacerilor italiene din România, a fost ales vicepreședinte al Federației Patronale Confindustria Est Europa și delegat pentru Sănătate și Filiera Industrială a Sănătății.

Mandatul noului vicepreședinte se întinde până în 2024. Prin cele 11 structuri internaționale ale sistemului Confindustria – Albania, Belarus, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Macedonia de Nord, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Ucraina, dar și Ungaria (țară aflată în curs de aderare) – federația patronală Confindustria Est Europa reprezintă un punct de referință strategic pentru întregul sistem Confindustria, mai ales în contextul conturat în urma pandemiei.

“Punctul forte al acestor structuri îl constituie filierele de producție consolidate, care funcționează de peste 20 de ani între Italia și aceste țări și care reprezintă rezultatul unei dezvoltări care a atins niveluri extraordinare de performanță. Numirea lui Giulio Bertola reprezintă o recunoaștere a eforturilor întreprinse în domeniul sănătății, prin internaționalizarea extraordinară din 2018, când a adus în România proiectul de tip mutual Mutua MBA, un proiect italian de asistență medicală mutuală, dar și prin dialogul constant cu autoritățile italiene și române pe teme de urgență medicală și de circulație a persoanelor între Italia și România din motive de muncă”, precizează reprezentanții Confindustria România.

Creată în 2011, pentru a susține și pentru a proteja interesele mediului de afaceri italian, Asociația Confindustria este activă în România, ca patronat recunoscut de guvern, încă din 2005, ca Unimpresa România (activă în România din 2003).

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Timișoara: Kromberg & Schubert are planuri mari în România și închiriază un spațiu de birouri în Vox Technology Park

Articolul următor

ING Bank România are un nou economist-şef

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share
Close