Ioana Arsenie, noul ambasador Elite Business Women la Bucureşti

Cea mai mare companie de educație antreprenorială din România a cooptat-o în echipă, ca Brand Ambasador, pe Ioana Arsenie, consultant de business, cu o experiență de peste 17 ani.

Ioana Arsenie are o vastă experiență în consultanță financiară, fiscal și de management. Și-a construit propriul business de succes după o carieră în multinaționale, unde a ocupat poziții de top în management, precum cele de Chief Financial Oficer sau Financial Business Partner. A implementat procese financiare și operaționale strategice, la nivel de grup, în Turcia, Grecia, Ucraina și Republica Moldova. În portofoliul său se află seria de evenimente Trusted Adviser, care a reunit zeci de antreprenori aflați în căutarea unei strategii de business.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Conform studiilor, din cele 450.000  companii active în România, 300.000 au cifra de afaceri sub 100.000 de euro, realizează doar trei la sută din cifra de afaceri totală și au profitabilitate negativă, de -1 la sută, în medie, 94 la sută au cifra de afaceri sub un milion de euro şi 15 la sută din cifra de afaceri. “În condiţiile în care zece la sută dintre firme, preponderent mulţinaționale, generează 90 la sută din cifra de afaceri, iar productivitatea companiilor românești este la nivelul a doar 60 la sută faţă de companiile străine, e nevoie ca antreprenorii să lucreze la alt nivel, să crească valoarea adaugată create în companii.  Astfel vor putea genera creştere sustenabilă”, spune Ioana Arsenie.

Perseverenţa, creativitatea, analizele şi cercetările amănunţite, spiritul antreprenorial pe care Ioana Arsenie le-a adus în toate proiectele cu care a interacţionat, n-au rămas neobservate de Bianca Tudor, fondator Elite Business Women. “Oferim calitatea de ambasador Elite Business Women Ioanei Arsenie din două considerende: integritate și profesionalism. România mai are încă mult de lucru, atât din punct de vedere al culturii antreprenoriale, care este la stadiu embrionar, cât și al integrității mediului de afaceri. Împreună cu Ioana, ne dorim să creștem calitativ, nu neapărat cantititativ, mediul de afaceri bucureștean, prin evenimentele marca Elite Business Club, să ajutăm antreprenorii să lucreze în echipă, să stabilească parteneriate de afaceri și să constribuim la ideea de unitate a mediului de afaceri românesc”, declară Bianca Tudor.

Fondată în urmă cu trei ani de către Bianca Tudor, Elite Business Women este cea mai mare companie de educație antreprenorială pentru femei din România. Peste 70 de evenimente de business, șapte orașe din România, patru țări din Europa (Marea Britanie, Portugalia, Belgia, Italia), realizarea unei emisiuni TV live dedicate femeilor antreprenor, o revistă online care prezintă afaceri românești, un HUB IT, la Sibiu, şi proiecte de CSR, sunt câteva dintre realizările comunității, în trei ani. Reţeaua EBW a depăşit 8.000 membre din ţară şi din diaspora, care conduc afaceri de top, iar rezultatele lor antreprenoriale sunt prezentate, anual, ca modele de succes, în conferinţele organizate în România, Portugalia, Marea Britanie, Belgia și Italia.

Articolul anterior

Germanii de la Phoenix au cumpărat grupul Farmexim

Articolul următor

Târgu Mureș: Peste 30 de companii recrutează, mâine, la Târgul de Cariere

Articole din aceeași categorie
Total
7
Share