Președintele Vodafone România se mută în India, pentru a dezvolta business-ul în Africa, Orientul Mijlociu și Asia Pacific

Din 15 iulie, Ravinder Takkar va prelua funcția de Președinte al Vodafone Group Services, Regional Business Development. Din acest rol, va fi responsabil de reprezentarea intereselor Vodafone în India, inclusiv de crearea și integrarea cu succes a noului joint-venture (companie cu capital comun) dintre Vodafone India și Idea.

Ravinder Takkar va fi responsabil și de dezvoltarea business-ului Vodafone în regiunea Africa, Orientul Mijlociu și Asia Pacific (AMAP), și va raporta către Vivek Badrinath, CEO pentru regiunea AMAP. El își încheie astfel mandatul de trei ani de CEO și președinte al Vodafone România, rol pe care l-a preluat în mai 2014. “Am petrecut aici trei ani cu multe împliniri și am avut oportunitatea de a consolida, alături de echipa de management și de angajații noștri, cei mai importanți piloni ai business-ului: performanța rețelei, experiența clienților și stabilitatea financiară. Trei ani la rând, rețeaua noastră a fost certificată de P3 communications drept Cea mai Performantă din România. Toate metodele interne și externe pe care le folosim pentru a măsura satisfacția clienților ne arată că ei se bucură de o experiență superioară, pe care am reușit să o transpunem într-o creștere constantă a bazei de clienți, pe toate segmentele, iar veniturile anuale din servicii au înregistrat o creștere susținută. Am avut marea bucurie de a sărbători, împreună cu clienții și angajații noștri, aniversarea a 20 de ani de când am lansat prima rețea mobilă digitală din România”, declară Ravinder Takkar.

Acesta s-a alăturat echipei Vodafone în 1994 și a deținut numeroase poziții executive, atât în Vodafone Group, cât și în companiile cu capital comun, printre care Director Enterprise și Director de Strategie la Vodafone India, Manager de Dezvoltare Grup pentru Vodafone Live, Director Tehnologie la Vizzavi, precum și alte roluri operaționale în Vodafone Spania și Vodafone Portugalia. Takkar a fost membru al Board-ului Vodafone India și Indus Towers (un joint-venture între Vodafone India, Airtel și Idea).

Înainte de a fi desemnat CEO și Președinte al Vodafone România, a fost CEO Vodafone Partner Markets, responsabil de creșterea business-ului prin extinderea prezenței Vodafone și atragerea de noi parteneri. Înainte de a lucra pentru Vodafone, a fost consultant de management la DMR Group. Ravinder Takkar are 48 de ani, este cetățean american și licențiat în Informatică la Universitatea Loyola Marymount din Los Angeles.

Vodafone Group va anunța în perioada următoare noul CEO pentru România. Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 martie, Vodafone Group avea 515,7 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 17,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share