Prima platformă digitală, dedicată proiectelor de grădină

Bianca Dobrescu, web designer cu background în jurnalism economic, și Alexandru Pripiș, arhitect peisagist, au lansat Planting Puzzle – primul magazin online de proiecte modulare de grădini, din lume.

“În urmă cu 12 ani, un profesor ne-a spus, din primele ore de pe băncile facultății, că a-ți face o grădină nu este pentru toate buzunarele. Acest lucru nu s-a schimbat cu timpul – din contră: amenajarea cu gust a spațiului din jurul casei a devenit un serviciu tot mai exclusivist”, spune Alexandru Pripiș.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Clienții plantingpuzzle.com primesc și planul de plantare necesar la execuție, simulare fotorealistă cu grupul de plante și fișe de prezentare cu fiecare specie la vârsta plantării și la maturitate, alături de alte cerințe specifice fiecăreia.

“Românii sunt, în general, amatori ai bricolajului, iar ideea de a face cu mâna ta, că ieși mai ieftin, e des întâlnită. Clienții își pot construi singuri amenajarea de grădină, dar au opțiunea de a apela și la serviciile unei firme specializate. Practic, oferim un serviciu online de proiectare pentru grădini, bazat pe un sistem modular de plante, simplu de folosit și susținut de o documentație folositoare, astfel încât nu ai cum să dai greș”, explică Bianca Dobrescu.

Articolul anterior

Cele mai apreciate companii din industria serviciilor de afaceri, premiate la Gala ABSL

Articolul următor

Șeful marketingului de la ING se alătură echipei de management Qualitance

Articole din aceeași categorie
Citește

Fetele de aur

Echipa de Fed Cup a României și-a egalat, ieri, cea mai bună performanță din istorie, semifinala din 1973,…
Total
0
Share