Producătorul de ciment Romcim are un nou director general

De luna aceasta, Frederic Aubet este Managing Director al Romcim și conduce operațiunile de ciment și toate funcțiile centrale din România.

Frederic Aubet activează în industria materialelor de construcții din 2002. A deținut diverse roluri comerciale și de management general, în principal în Europa Centrală și de Est, inclusiv Moldova, Ungaria, Austria, Serbia și Ucraina.

“Dezvoltarea activității din România în ultimii ani demonstrează ambiția și profesionalismul echipei, care continuă să livreze clienților săi produse, servicii și soluții de înaltă calitate. Vom continua să consolidăm și să creștem business-ul, în paralel cu implementarea strategiei de sustenabilitate”, spune Frederic Aubet.

Romcim, o companie ce aparține Grupului CRH, este unul dintre cei mai mari furnizori de ciment, agregate și betoane pentru sectorul de construcții din România. Deține fabricile de ciment din Medgidia și Hoghiz, o stație de măcinare în Târgu Jiu, două terminale de ciment, 18 stații de betoane, nouă cariere, cinci balastiere și un depozit de agregate. În plus față de Romcim, CRH deține în România companiile Elpreco, specializată în producția de BCA, pavele și elemente prefabricate, și Ferrobeton, specializată în construcția de fundații, stâlpi sau grinzi.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share