Producătorul de hârtie DS Smith lansează un program de educație ecologică pentru elevi

DS Smith, lider în producția de ambalaje sustenabile, lansează un proiect-pilot de educație ecologică în școlile gimnaziale din Zărnești, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov.

Acțiunea se adresează elevilor din învățământul primar și are ca scop furnizarea de informații utile despre protecția mediului și reciclare, dar și despre importanța unei economii circulare, axată pe sustenabilitate.

Programul este adaptat scenariilor actuale de învățământ și poate fi derulat atât online, cât și la clasă. Cadrele didactice vor avea la dispoziție resurse educaționale atractive, dezvoltate de fabrica de hârtie DS Smith Zărnești, și sfaturi utile, ce vor ajuta copiii să înțeleagă conceptele-cheie și să dezvolte comportamente benefice. Toate noțiunile învățate pot fi apoi aplicate în viața de zi cu zi.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

“Obiectivul nostru, la DS Smith, este să schimbăm lucrurile în bine și să venim în întâmpinarea nevoilor comunității. Acest lucru este valabil și atunci când vorbim de colectarea selectivă a deșeurilor și reciclare, și așa a luat naștere proiectul de educație ecologică. Ne dorim să-i familiarizăm pe cei mici cu grija față de mediu într-o formă veselă, pe înțelesul lor. Avem convingerea că acțiunea se va bucura de succes și va putea fi extinsă la nivel județean sau chiar național”, spune Diana Ciuraru, director de Resurse Umane la DS Smith Zărnești.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Fabrica DS Smith din Zărnești este cea mai mare unitate de producție a hârtiei din România și deservește aproape jumătate din piața locală. DS Smith deține în România un centru de coordonare a operațiunilor de reciclare în București, două depozite de reciclare, în Otopeni și Cluj-Napoca, o fabrică de hârtie, la Zărnești, două fabrici de ambalaje, la Ghimbav și Timișoara, și trei puncte de lucru, în Pitești, Timișoara și Otopeni, unde lucrează, în total, 650 de angajați.

Articolul anterior

Toamna se numără joburile, la cel mai mare târg de carieră din România. Cine recrutează la Angajatori de TOP

Articolul următor

Francezii și germanii vin în România, ca să devină medici. Concurenţă de 3 candidaţi străini pe un loc, la UMF "Iuliu Haţieganu"

Articole din aceeași categorie
Citește

Porsche finanțează excelența

Compania Porsche România lansează cea de-a doua ediție a programului de responsabilitate socială Mobilizăm excelența, dezvoltat împreună cu…
Total
0
Share