Proiecte ce schimbă vieţi: Angajaţii Adient Trim, voluntari în beneficiul a 583 de copii instituţionalizaţi

Două sâmbete la rând, în 15 şi 22 iulie, angajaţii Adient Trim Piteşti au luat parte la un amplu proiect de amenajare a unui centru dedicat copiilor instituţionalizaţi, în comuna Arefu, judeţul Argeş.

Echipele, formate din 20, respectiv 30 de voluntari, impresionaţi de povestea locului, au contribuit la amenajarea clădirii şi a curţii în care va funcţiona centrul, dar şi la construcţia unei anexe. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu organizaţia Habitat pentru Umanitate Piteşti şi este doar unul dintre modurile în care Adient Trim Piteşti alege să se implice în comunitate.

Odată finalizat, centrul va oferi şansa unei vieţi normale pentru 583 de copii aflaţi în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş. Ei vor avea un loc unde să îşi petreacă vacanţa. “Spunem mereu că echipa este extrem de importantă pentru noi, la Adient Trim, iar performanţa o obţinem doar împreună. Acest proiect este o dovadă în plus, pentru că, în echipă, am contribuit la finalizarea unui proiect cu adevărat important pentru comunitatea locală. Prin implicarea lor, cei 50 de voluntari au reuşit să schimbe cât de puţin, în bine, vieţile a peste 580 de copii defavorizaţi. Vom răspunde favorabil de fiecare dată când sprijinul nostru va fi necesar”, declară Liliana Bica, HR Plant Manager în cadrul Adient Trim Piteşti.

În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica Adient Trim din Piteşti se regăsesc pe mai mult de un milion de maşini. Fabrica are acum 2.081 de angajaţi şi se află în plin proces de recrutare, ca urmare a planului de extindere a capacității de producție. Compania este prezentă în România din anul 2000, are în total 5.500 de angajaţi și deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice și mecanisme), Timișoara (material textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spuma poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploiești (tapițerii) și Pitești (tapițerii).

DESPRE ADIENT

Adient este lider global în producția de scaune auto. Cu 75.000 de angajați în 230 de fabrici aflate în 33 țări, produce și livrează scaune pentru toate clasele de vehicule și toţi producătorii de echipamente originale. De la sisteme complete, până la componente individuale, expertiza sa se reflectă în fiecare pas al procesului de fabricare a scaunelor auto. Abilitățile integrate, in-house, permit companiei să ia produsul de la etapa de cercetare și design, să îl urmărească pe întreg procesul, până la proiectare și fabricare. Munca oamenilor de la Adient se regăsește în 25 de milioane de vehicule, în fiecare an.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share