Publicis oferă angajaților săi și ai clienților suport emoțional, prin acces gratuit la o platformă de telemedicină

?????????????????????????????

Printr-un parteneriat încheiat cu platforma de telemedicină ATLAS.app, Publicis România oferă un program unic pe piață, dedicat angajaților clienților săi.

Publicis România pune la dispoziția angajaților săi, dar și celor ai clienților săi, specialiști în sănătate psiho-emoțională, care vor acorda sesiuni de consiliere psihologică în mod gratuit, timp de o lună.

“Într-o perioadă care continuă să pună presiune pe noi din toate punctele de vedere, prioritatea noastră sunt oamenii. Ne gândim cu mare grijă la starea de bine a colegilor noștri, dar și a clienților noștri. Parteneriatul cu ATLAS.app a venit la momentul potrivit, fiindcă tot ce este mai important acum e să fim bine. Și în interior, și în exterior”, spune Cătălin Albu, Head of Client Business Management Publicis.

Programul se numește Luna de Pace Interioară și se desfășoară între 6 aprilie și 5 mai. “Trăim vremuri tulburi, asta știm cu toții. Și mai știm că cel mai bine e să primim neprevăzutul cu calm și echilibru. Luna de pace interioară este un proiect care ne bucură, ne onorează și ne suflecăm mânecile să oferim din experiența noastră. Este un perpetuum mobile care nu a dat greș niciodată: cât timp suntem bine, putem face bine”, explică Mihai Bran, psihiatru & Owner ATLAS.app.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share