PwC România promovează doi parteneri

Din 1 iulie, Ana-Maria Butucaru și Ruxandra Târlescu devin parteneri în practicile de Audit, respectiv de Consultanță Fiscală și Juridică, la PwC România.

Ana-Maria Butucaru are 15 ani experiență în PwC România. De la 1 iulie, devine partener în departamentul de Audit și Consultanță pentru sectorul financiar-bancar, cel al asigurărilor și al pieței de capital. Absolventă a Facultății de Bănci și Piețe de Capital din Academia de Studii Economice, deține un Executive MBA la Universitatea de Economie și Afaceri din Viena.

Tot din 1 iulie, Ruxandra Târlescu va fi partener în departamentul de Servicii Fiscale și Juridice, și va coordona în continuare sectorul farmaceutic și de sănătate. Va fi și Corporate Tax Partner și pentru alte industrii și va avea un rol important în extinderea portofoliilor de clienți și de servicii. Absolventă a Academiei de Studii Economice, s-a alăturat echipei PwC România în urmă cu 12 ani, are un rol activ în Comitetele de Sănătate ale diferitelor asociații profesionale și este membră a Camerei Consultanților Fiscali din România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

PwC este o rețea de firme prezentă în 158 de țări, cu mai mult de 250.000 de profesioniști ce oferă servicii în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri.

Articolul anterior

Angajații Universității Babeș-Bolyai vor să-și aleagă rectorul prin vot

Articolul următor

Unde au mers cele 75 de miliarde de euro, pe care multinaționalele le-au investit în România

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share