Radio România Internațional caută stagiari pentru redacția în limba franceză

Redacția în limba franceză din cadrul  Radio România Internațional din București caută trei  stagiari în jurnalism, pentru 2017.

Durata stagiului, care va fi efectuat între 1 iunie și 31 decembrie (cu excepția lunii august), va fi de două luni. Agenția Universitară a Francofoniei va deconta transportul tur-retur (în limita sumei de 400 de euro), va oferi o bursă lunară de 570 de euro și o asigurare de sănătate/ accidente.

Persoanele interesate să aplice la aceste stagii trebuie să aibă un nivel bun de cunoaștere a limbii franceze (oral și scris), să aibă și bune cunoștințe de engleză și română, să fie înscrise la studii într-o universitate membră a Agenției Universitare a Francofoniei pentru Europa Centrală și de Est,  în jurnalism, comunicare, științe politice, limbi străine (franceză), studii europene sau alte domenii asemănătoare. Candidații nu trebuie să fi beneficiat de o mobilitate asemănătoare AUF și să dețină statutul de student pe parcursul desfășurării stagiului. Eventual, pot să dețină un reportofon personal și cunoștințe practice de editare a sunetului (Adobe Audition, Hindenburg, Audacity).

Dosarul de candidatură trebuie să cuprindă copia după actul de identitate, scrisoare de motivație, CV actualizat, foaie matricolă pentru anii de studiu sau semestrele absolvite (licență, master), traduse în franceză (sunt exceptate de la traducere foile redactate în română sau engleză), documentul ce atestă  acordul universității, după modelul de aici, semnat și stampilat de responsabilul științific direct (șeful de departament) și de către decan, atestat de competență lingvistică în limba franceză, dacă este cazul. Toate aceste documente vor fi trimise prin e-mail, în format PDF, la adresa stages-eco@auf.org, până pe 10 aprilie, cu subiectul „Candidature Radio Roumanie Internationale”.

Articolul anterior

Google lansează două programe pentru startup-urile din România

Articolul următor

Brașov: Continental își mărește echipa cu 180 de oameni, în martie și aprilie

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share