Brașov: Continental își mărește echipa cu 180 de oameni, în martie și aprilie

Continental Brașov poate produce, la capacitate maximă, peste zece milioane de unități de alimentare cu combustibil pe an. Ca să reușească acest lucru, compania va angaja, în lunile martie și aprilie, peste 180 de persoane, în producție.

Aici sunt fabricate unitățile de alimentare cu combustibil, ce ajută la reducerea emisiile de dioxid de carbon (CO2) ale mașinii (îmbunătățind eficiența energetică). „În acest moment, echipa noastră are 40 de membri și suntem responsabili de partea de asamblare a unității de alimentare. Cu 20 de colegi noi, pe care să-i pregătim pentru acest proces de producție, am completa echipa și am fi mult mai eficienți”, spune Claudiu Dolhăscu (foto), supervizorul uneia dintre liniile de producție.

Și alte echipe sunt într-un proces de creștere similar. De aceea, în această perioadă, angajații din ariile tehnice și de resurse umane din Continental Brașov participă la diverse evenimente de recrutare din oraș și sunt la dispoziția celor interesați. Pot fi întâlniți la Târgul locurilor de muncă, organizat în 30-31 martie la Hotel ARO, sau cu ocazia Caravanei Continental, organizată cu regularitate în Brașov, Codlea, Vulcan, Râșnov, Cristian, Zărnești, Bran, Moieciu, Săcele, Tărlugeni sau Poiana Mărului. Lista posturilor vacante în acest moment, în locațiile Continental din România, este disponibilă aici.

DESPRE CONTINENTAL

Prin cele cinci divizii ale sale – Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech -, furnizorul internaţional de componente auto, producător de anvelope şi partener industrial, a înregistrat în 2016 o cifră preliminară de afaceri de aproximativ 40,5 miliarde de euro şi are peste 220.000 de angajaţi în 55 de ţări. Între 1999 și 2015, Continental a investit 1,13 miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele cinci divizii ale sale sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare, în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București. La finalul anului 2015, avea circa 16.500 de angajaţi și și-a mărit echipa, în 2016, cu peste 1.000 noi membri, în România.

Articolul anterior

Radio România Internațional caută stagiari pentru redacția în limba franceză

Articolul următor

Fortech: forțe proaspete în echipa de management

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share