Ramona Bernic, un profesionist cu două decenii de experiență în asigurări, se alătură Directoratului UNIQA

De luna aceasta, Ramona Bernic este membru al Directoratului UNIQA Asigurări, cu responsabilități pentru coordonarea ariei Corporate & Affinity.

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria de asigurări, în ariile de vânzări, subscriere, daune și operațiuni, dintre care aproape zece ani dedicați activității de la UNIQA, în zona asigurărilor de viață și a asigurărilor generale, Ramona Bernic își asumă noua poziție din rolul de director al Direcției Customer Care, din care a coordonat și implementat proiecte importante de transformare digitală, inovatoare la nivelul pieței, cu un impact semnificativ pentru îmbunătățirea experienței clienților UNIQA.

“Preiau coordonarea ariei Corporate și Affinity cu obiective clare de a continua să dezvoltăm și să diversificăm soluțiile și programele integrate de asigurare, ca să răspundem nevoilor specifice ale clienților din acest segment. Ne bazăm pe echipa noastră de profesioniști cu un nivel înalt de expertiză, cu ajutorul cărora oferim, de fiecare dată, excelență în serviciile livrate de UNIQA”, declară Ramona Bernic.

UNIQA are o istorie de peste zece ani pe piața asigurărilor din România și beneficiază de peste 200 de ani de experiență internațională, ca parte dintr-un grup financiar cu o prezență tot mai puternică la nivel european.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share