RE/MAX își extinde rețeaua cu încă trei birouri

Cele mai recente francize din portofoliul companiei RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global, pe acest segment, sunt în Iași, București și Bacău.

RE/MAX Imobis, cel mai nou birou al rețelei din Iași, este operațional de la începutul lunii iunie și a fost deschis de Ionuț Mihai. Până acum, investiția s-a îndreptat către achiziționarea francizei, renovarea și consolidarea biroului, mobilier și alte utilări, ca și în semnalistica exterioară. Conform Broker/Owner-ului RE/MAX Imobis, piața pe care activează are un potențial uriaș de dezvoltare pe segmentul imobiliar, având în vedere nivelul relativ scăzut al calității serviciilor imobiliare din Iași, unde s-a înregistrat cea mai mare creștere a prețului/ mp/ rezidențial nou la nivel de România, pe 2017-2018.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

RE/MAX Elite, unitate operațională din mai, în București, este deținută de Daniela Istrate și a presupus până acum o investiție de circa 20.000 de euro, ce va fi completată cu cel puțin 10.000 de euro în următoarele trei luni. Conform Danielei Istrate, zona de nord a Bucureștiului cunoaște o efervescență crescută în această perioadă. Mulți dezvoltatori imobiliari au proiecte în desfășurare, în diferite stadii de construcție sau promovare. Suprafețele locuințelor noi continuă să fie mai generoase decât în zona de sud sau est, în cazul proiectelor imobiliare individuale, iar în cazul ansamblurilor rezidențiale suprafețele sunt variate.

În portofoliul de francize al companiei a intrat de curând și RE/MAX Trend, birou deschis în Bacău și deținut de Ciprian Barb, care mai are încă o unitate RE/MAX în Piatra Neamț. La nivel de investiții, el a menționat costul de achiziție a francizei, chiria și amenajarea spațiului în care se va desfășura activitatea, urmată de investiția în marketing pentru recrutări și promovarea serviciilor. Cât despre piețele pe care își desfășoară activitatea, antreprenorul constată că se află într-o continuă dinamică și prezice rezultate optimiste pentru acest an. Pentru Bacău și Piatra Neamț, prețul mediu de tranzacționare variază între 650-850 euro/mp la vânzare și între 8-15 euro/mp la închiriere, cu o cerere mai ridicată în segmentul rezidențial.

Prin aceste deschideri, numărul birourilor RE/MAX din România a ajuns la 28 de unități. Compania are în plan deschiderea a încă cinci birouri în luna următoare, dintre care trei sunt preluate de Broker/Owneri.  Compania are astăzi peste 120.000 de agenți afiliați, în 7.000 de birouri aflate în circa 100 de ţări. În Europa, RE/MAX operează în 38 de țări, cu peste 1.900 birouri și 21.000 de agenți.

Articolul anterior

Bayer: Divizia Pharmaceuticals are un nou manager pentru România şi Moldova

Articolul următor

Pe locuri, fiți gata... start-up!

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share