Banner

Rectorul UBB, ales membru în boardul GUILD, organizația unora dintre cele mai reprezentative universități europene “world-class”

Prof. univ. dr. Daniel David, rectorul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), a fost ales, cu unanimitate de voturi, membru în board-ul GUILD, cu ocazia adunării generale ale organizației, desfășurată la Oslo, la finalul lunii trecute.

GUILD este organizația unora dintre cele mai reprezentative universități europene de cercetare avansată. Este o organizație exclusivistă, în care intrarea se face pe bază de invitație și de analiză a performanței academice. UBB este membră GUILD din 2020, iar board-ul GUILD este condus de rectorul Universității din Oslo.

UBB este universitatea cu cel mai complex profil academic din țară (prin numărul de programe și caracterul multicultural cu trei limbi academice oficiale: română, maghiară și germană), cu tradiția academică cea mai veche din România, începută acum 442 de ani, și reprezintă cea mai mare comunitate academică din țară, cu peste 50.000 de oameni, din 15 localități și 11 județe.

Prietenii noștri de la Generix Group Romania ne susțin să descoperim, în fiecare zi, oameni care inspiră. Poți afla mai multe despre ei aici: https://bit.ly/3oWaG8b.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share