Primark recrutează pentru al treilea magazin din România, pe care îl va deschide la Timișoara, în 2024

Retailerul internațional de modă va deschide un al treilea magazin în România, în Iulius Town Timișoara.

Primul magazin Primark din vestul țării va fi inaugurat în a doua jumătate a anului viitor. Primark a intrat pe piața românească în decembrie 2022, prin deschiderea unui magazin în ParkLake Shopping Centre din București. Șase luni mai târziu, a deschis un al doilea magazin în oraș, în Centrul Comercial AFI Cotroceni.

Retailerul cu origini irlandeze face deja angajări pentru noul magazin. Oportunitățile de angajare pentru posturile manageriale pot fi găsite aici. Oferta va fi completată la începutul anului viitor, când vor fi disponibile și alte posturi din zona de visual merchandiser, resurse umane și asistenți de retail. Potrivit companiei, cei care se alătură echipei Primark au oportunitatea de a construi o carieră solidă în retail. Primark oferă ample programe de formare interne și oportunități de învățare și dezvoltare la toate nivelurile.

DESPRE PRIMARK

Este un retailer de modă cu peste 70.000 de angajați în 16 țări din Europa și SUA. Înființat în Irlanda, în 1969, sub marca Penneys, deține peste 400 de magazine și continuă să se extindă, cu obiectivul de a ajunge la 530 de magazine până la sfârșitul lui 2026.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share