Retailerul român PPT Preţuri Pentru Tine are un nou CEO

Lech Przemieniecki a fost recrutat de la unul dintre cei mai mari retaileri din Polonia.

Specializat în management, Lech Przemieniecki a preluat conducerea retailerului de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru moda de zi cu zi, la finalul anului 2017. Înainte de venirea în România, în ultimii opt ani, a fost vicepreședinte și apoi președinte al celei mai cunoscute companii de retail din Polonia, TXM, care operează peste 350 de magazine în Polonia, Cehia, Slovacia și România. Din 2003 până în noiembrie 2010, a ocupat diverse poziții de top management, în cadrul Philips Lighting Europe.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Obiectivele lui Lech Przemieniecki la conducerea PPT Preţuri Pentru Tine vizează continuarea politicii de extindere regională a companiei, optimizarea proceselor de business, consolidarea leadership-ului companiei, la nivel local și internațional. “Planurile noastre pentru 2018 sunt ambițioase și vizează continuarea expansiunii companiei în ritm susținut, pe plan local și regional, și eficientizarea tuturor proceselor de business. PPT Preţuri Pentru Tine este un business care a crescut organic, de-a lungul celor 11 ani de prezență pe piață, o companie matură, ce are la bază un concept de succes la nivel global: modă la prețuri accesibile”, declară CEO-ul polonez.

Fondat în 2006, PPT Preţuri Pentru Tine a avut o cifră de afaceri de circa 50 de milioane de euro, în 2017, în ușoară creștere față de 2016, cu peste 25 de milioane de produse vestimentare și de încălțăminte, vândute în unitățile proprii. În ultimii doi ani, compania a trecut de la modelul antreprenorial la cel corporatist și a inaugurat 14 magazine în România, patru în Republica Moldova și 13 în Bulgaria. Cumulat, în cele trei țări, PPT Prețuri pentru tine are peste 1.100 de angajați și peste 180 de magazine, la care se adaugă două magazine online.

Articolul anterior

Young Leaders Club și Golin susțin startup-urile de tehnologie, prin programul Tech Leaders Lab

Articolul următor

România, în cădere liberă, în topul competitivităţii talentelor

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share