România, prima țară în care filiala de producție a grupului Kärcher deschide propriul centru de training

CER Cleaning Equipment, unitatea de producție din Curtea de Argeș a grupului Kärcher, a deschis prima academie a unei filiale de producție din grupul german.

Training center-ul a fost înființat pentru a oferi traininguri interne și externe, personalizate, pentru angajați, studenți și elevi.

CER Academy are mai multe spații adaptate pentru dezvoltarea competențelor și abilităților: pentru training-uri tehnice specifice (Kärcher Production System, lucrul pe echipamente tehnice specifice: banc pneumatic și electropneumatic, strung, freza, robot programabil, mașini unelte cu comanda numerică etc), pentru cursuri de proiectare CATIA și alte module interne digitale; o sală spațioasă pentru cursurile soft skills, o zonă dedicată proiectelor de inovație, workshop-urilor interdepartamentale și o zonă de networking pentru brainstorming și best-practice share.

Inaugurată în 2016, fabrica CER Cleaning Equipment de la Curtea de Argeș are o capacitate de peste un milion de aspiratoare pe an, pentru întrebuințări casnice și profesionale.

Articolul anterior

Electroargeș pune umărul la salvarea copiilor cu malformații cardiace grave

Articolul următor

Cum să devii "codecooler": "secretele" școlii de programare care a format peste 2.000 de dezvoltatori IT

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share