România, prima țară în care filiala de producție a grupului Kärcher deschide propriul centru de training

CER Cleaning Equipment, unitatea de producție din Curtea de Argeș a grupului Kärcher, a deschis prima academie a unei filiale de producție din grupul german.

Training center-ul a fost înființat pentru a oferi traininguri interne și externe, personalizate, pentru angajați, studenți și elevi.

CER Academy are mai multe spații adaptate pentru dezvoltarea competențelor și abilităților: pentru training-uri tehnice specifice (Kärcher Production System, lucrul pe echipamente tehnice specifice: banc pneumatic și electropneumatic, strung, freza, robot programabil, mașini unelte cu comanda numerică etc), pentru cursuri de proiectare CATIA și alte module interne digitale; o sală spațioasă pentru cursurile soft skills, o zonă dedicată proiectelor de inovație, workshop-urilor interdepartamentale și o zonă de networking pentru brainstorming și best-practice share.

Inaugurată în 2016, fabrica CER Cleaning Equipment de la Curtea de Argeș are o capacitate de peste un milion de aspiratoare pe an, pentru întrebuințări casnice și profesionale.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share