Ryanair recrutează echipaj de zbor din toată ţara

Ryanair recrutează echipaj de zbor din toată ţara, iar candidaţii interesaţi de o carieră în cadrul companiei aeriene se pot întâlni cu recrutorii în Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca și Timişoara, în ianuarie şi februarie. Aceștia vor fi prezenți la Timişoara, pe 31 ianuarie, la Bucureşti, pe 14 februarie, la Iaşi, pe 15 februarie, și Cluj-Napoca, pe 21 februarie.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Profilul candidatului cu cele mai mari şanse să fie angajat la Ryanair are înălţime cuprinsă între 157 de centimetri şi 188 de centimetri, poate înota 25 de metri fără ajutor, este “conştiincios, flexibil, deschis şi prietenos”, este orientat către clienţi, poate comunica în engleză și are paşaport UE. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au lucrat într-unul dintre domeniile: servicii clienţi, secretariat, front office, lucru în mediu multilingv, sau ca recepţioner, operator centru apeluri, reprezent de vânzări, personal bar sau servire.

Ryanair le oferă viitorilor angajați indemnizaţie de bun venit, în valoare de 1.200 de euro, program de lucru flexibil, cinci zile de lucru, cu trei zile libere, și atestat certificat AESA, care poate fi folosit pe toată durata carierei.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share