SAP are un nou director regional de operațiuni pentru Europa de Sud-Est și Ucraina

Pentru a veni în sprijinul clienților în Europa de Sud-Est și Ucraina, SAP l-a adus în echipa de conducere pe Alexander Meixner.

Alexander Meixner, care a coordonat divizia Platform & Technology business pentru SAP Europa Centrală și de Est, nu va acționa doar ca COO, ci va ocupa și poziția de Head of Cloud Sales. Numirea sa completează echipa de conducere a SAP Europa de Sud-Est și Ucraina, o regiune cu peste 1.900 de angajați din 12 țări. Alexander Meixner va face echipă cu Josephin Gala, Managing Director SAP Europa de Sud-Est și Ucraina, în dezvoltarea proiectelor din regiune.

SAP a lansat recent inițiativa Rise with SAP, un program în trei pași, ce ajută clienții să-și transforme peisajul IT, pe care să-l acceseze în cloud. RISE with SAP le oferă clienților aflați în toate etapele transformării digitale un mod complet nou de a-și reproiecta procesele, pentru a obține rezultate superioare de business. Alături de ecosistemul puternic de parteneri, SAP promite un time-to-value rapid și flexibilitate pentru a face față schimbării, fără investiții inițiale ridicate.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Alexander Meixner și-a început cariera la SAP în 2016, ca Head of Analytics pe Europa Centrală și de Est, și a fost numit Head of Platform în 2018. Înainte de a se alătura SAP, a activat la Oracle, în departamentul de vânzări în regiunea EMEA, și a fost responsabil de Analytics și Enterprise Performance Management. A lucrat și la EY, Aral și Sony. Este licențiat în Inginerie și Economie la Universitatea din Viena, specializarea Distributed AI.

DESPRE SAP

Este lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri, cu peste 440.000 de clienți în 180 de țări. 77 la sută dintre toate tranzacțiile la nivel global trec printr-un sistem SAP. SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002 și s-a numărat printre primii furnizorii IT locali de top. Circa 600 de companii de aici utilizează soluțiile SAP, din utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. 95 la sută dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP. În 2011, SAP a demarat un proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, care deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a peste 700 de angajați.

Articolul anterior

Târgul de Cariere dă startul sezonului de primăvară. Prima oprire: Iași

Articolul următor

Una dintre cele mai mari firme de avocatură din lume angajează 10 avocați în biroul său din București

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share
Close