Târgul de Cariere dă startul sezonului de primăvară. Prima oprire: Iași

Cea mai complexă rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova împlinește 15 ani de activitate și pregătește o nouă ediție cu variante profesionale dedicate celor preocupați de carieră.

Toate oportunitățile – de la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională, discuții cu experți despre diverse teme, interacțiuni directe între participanții la evenimente și reprezentanții angajatorilor activi, la interviuri de angajare – vor fi disponibile vizitatorilor la Târgul de Cariere între 18 martie și 23 aprilie.

Startul ediției de primăvară îl dă Târgul de Cariere Iași, în 18 și 19 martie. În fiecare săptămână, vor urma evenimentele dedicate comunităților din localitățile și împrejurimile orașelor Cluj-Napoca, Chișinău, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Oradea. Pentru fiecare dintre cele șapte evenimente, Târgul de Cariere implementează diferite concepte de comunicare și acțiuni menite să atragă cât mai mulți participanți, din domenii cât mai diverse.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Cum evenimentele cu mii de oameni nu au loc fizic, Târgul de Cariere i-a redirecționat pe cei dornici de dezvoltare profesională sau aflați în căutarea unui job către mediul online, prin variante personalizate, concentrate pe orașele unde a construit comunități în cei 15 ani. La fiecare eveniment online participă între 3.500 și 15.000 de persoane, ceea ce înseamnă 60.000 de vizitatori pe ediție.

Potrivit organizatorilor, noutatea acestei ediții este adusă de o serie de variante ale comunicării eficientizate și adaptate pentru nevoile angajatorilor. Companiile participante la vor fi promovate înainte de începerea evenimentului către audiența potrivită criteriilor de angajare și în toate orașele în care oferă locuri de muncă. Domeniile în care sunt disponibile locuri de muncă sunt diverse, de la retail, resurse umane, marketing, inginerie, consultanță sau IT, până la automotive, contabilitate, financiar și construcții. Ediția de primăvară va include și joburi part-time și internship-uri.

Evenimentele aduc în prim-plan intervenții și interacțiuni live moderate din studioul Târgul de Cariere și difuzate pe pagina evenimentului, pe Youtube, Facebook și LinkedIn. Printr-un mix de aplicații de comunicare online și transmisii video live, participanții au acces la webinarii și prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare, la posturile disponibile și la discuții directe pe chat-uri cu recrutorii prezenți.

Recrutarea și comunicarea se fac într-un mod inteligent, prin platforma targuldecariere.ro. Cei interesați se înregistrează, respectiv se autentifică aici cu CV-ul actualizat. În câteva clipe, CV-ul poate ajunge în atenția angajatorului. Candidații pot primi răspunsuri la întrebări, în timp real, prin sistemul de chat integrat la standurile virtuale ale expozanților. Organizatorii evenimentului încurajează interacțiunea și le recomandă participanților să se consulte cu reprezentanții companiilor, înainte de trimiterea CV-ului.

Articolul anterior

Fotograful Yaakov Herevon ne invită să privim "Lumea de aproape"

Articolul următor

SAP are un nou director regional de operațiuni pentru Europa de Sud-Est și Ucraina

Articole din aceeași categorie
Total
5
Share
Close