Una dintre cele mai mari firme de avocatură din lume angajează 10 avocați în biroul său din București

Dentons și-a mărit echipa din București cu 40 la sută, prin venirea a zece noi avocați, și și-a consolidat astfel domeniile de practică-cheie, precum M&A, piețe de capital, bancar, imobiliare și concurență.

“În ciuda unui 2020 instabil și imprevizibil, Dentons continuă să acorde prioritate României, ca piață-cheie, și prevede o creștere puternică în 2021. Pentru a satisface cererea clienților, ne propunem să ne extindem, în următorii 1-2 ani, în practici și sectoare-cheie, ca drept fiscal, soluționarea litigiilor, TMT, M&A”, declară Perry Zizzi, Managing Partner și coordonatoral practicii M&A la Dentons România.

Campania de recrutare face parte din strategia Dentons România 2.0, lansată de Perry Zizzi la preluarea mandatului de Managing Partner, care se concentrează pe construirea unei echipe puternice și pe atragerea de talente de top, pentru a satisface eficient nevoile clienților într-un climat economic care evoluează rapid.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În 2020, biroul Dentons din București a ajuns să aibă cea mai mare practică bancară din țară: 14 avocați cu experiență locală, regională și globală, și singura firmă cu capabilități locale în dreptul românesc, dreptul englez și dreptul din New York, inclusiv liderii de piață Simona Marin și Simon Dayes. La începutul acestui an, firma și-a consolidat și practica de M&A și l-a angajat pe partenerul Cristian Popescu să se alăture unei echipe extinse în domeniul M&A, formată din 15 avocați.

”Cu această echipă extinsă, suntem bine poziționați pentru a consilia clienții din zone-cheie și pentru a-i ajuta să navigheze prin situațiile neprevăzute pe care le va aduce anul acesta. Suntem încrezători că România oferă în continuare multe oportunități. Pentru 2021, anticipăm o creștere în logistică, agricultură, energia regenerabilă, precum și a fondurilor de risc in tehnologie”, spune Perry Zizzi.

Una dintre cele mai mari firme de avocatură din lume, Dentons este prezentă în peste 75 de țări.

Articolul anterior

SAP are un nou director regional de operațiuni pentru Europa de Sud-Est și Ucraina

Articolul următor

Decontarea testării și vaccinarea angajaților, beneficiul cel mai des oferit în companiile din România

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share
Close