ServiceNow, Salesforce și bioMérieux – cei mai buni angajatori din Marea Britanie, Germania și Franța, în 2022

În acest an, doar patru companii apar în toate topurile celor mai buni angajatori din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania și Franța, realizat de platforma Glassdoor.

Premiile Glassdoor Employees’ Choice cuprind șase categorii distincte, inclusiv distincții pentru cele mai bune locuri de muncă din SUA, Canada, Marea Britanie, Franța și Germania. Google, Salesforce (foto), Microsoft și SAP sunt singurele nume care nu lipsesc din niciun clasament.

Glassdoor Employees’ Choice Awards se bazează pe contribuția angajaților, care oferă în mod voluntar feedback anonim pe Glassdoor, completând o recenzie a companiei despre locul de muncă, mediul de lucru și angajatorul lor. Atunci când trimit informații despre angajatorul lor pe Glassdoor, li se cere să-și împărtășească opiniile despre unele dintre cele mai bune motive pentru a lucra pentru angajatorul lor, eventualele dezavantaje, și sunt încurajați să ofere sfaturi conducerii.

Sunt rugați și să evalueze cât de mulțumiți sunt de angajatorul lor, în general, să dea o notă directorului lor general și să evalueze atributele-cheie ale locului de muncă, ca oportunitățile de carieră, remunerarea și beneficiile, cultura și valorile, diversitatea și incluziunea, top managementul și echilibrul dintre viața profesională și cea privată.  În plus, sunt întrebați dacă și-ar recomanda angajatorul unui prieten și dacă sunt de părere că perspectivele de afaceri pe șase luni ale angajatorului lor sunt pozitive, negative sau dacă nu au nicio părere. Ratingul mediu al celor două milioane de angajatori analizați pe Glassdoor este de 3,7.

Top 10 Marea Britanie

 1. ServiceNow (rating: 4.6)
 2. AND Digital (4.6)
 3. Salesforce (4.6)
 4. Immediate Media Company (4.5)
 5. Abcam (4.5)
 6. McKinsey & Company (4.5)
 7. Adobe (4.5)
 8. VMware (4.5)
 9. Arm (4.5)
 10. Meta (4.5)

Top 10 Franța

 1. bioMérieux (4,7)
 2. Salesforce (4,7)
 3. Bain & Company (4,6)
 4. Microsoft (4,5)
 5. RTE – Le Réseau de Transport d’Électricité (4,5)
 6. Murex (4,5)
 7. Hermès (4,4)
 8. Renault Retail Group (4,4)
 9. SAP (4,4)
 10. Schneider Electric (4,3)

Top 10 Germania

 1. Salesforce (4,7)
 2. Google (4,6)
 3. Boston Consulting Group (4,6)
 4. Mercedes-Benz International (4,5)
 5. Porsche (4,4)
 6. SAP (4,4)
 7. OTTO (4,4)
 8. Boehringer Ingelheim (4,4)
 9. Procter & Gamble (4,4)
 10. Forschungszentrum Jülich (4,3)

DESPRE GLASSDOOR 

Revoluționează modul în care oamenii de pretutindeni găsesc locuri de muncă și companii pe care le iubesc, oferind o transparență mai profundă a locului de muncă. Profesioniștii apelează la Glassdoor pentru a găsi ratinguri, recenzii, salarii, despre milioane de angajatori, și la Fishbowl by Glassdoor, pentru a se angaja în conversații sincere la locul de muncă. Companiile folosesc Glassdoor pentru a promova locuri de muncă și pentru a atrage talente prin produsele de employer branding și employee insights. Glassdoor este o filială a Recruit Holdings, o companie de tehnologie de top la nivel mondial, și face parte din unitatea de afaceri HR Technology.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share