Sibiu: “Angajări în fiecare joi”, la Marquardt

În condițiile în care piața muncii în județul Sibiu este într-o rapidă coagulare, compania Marquardt Sibiu aplică soluții moderne și non-conformiste pentru recrutarea de personal. Cea mai recentă modalitate propusă de Marquardt celor aflați în căutarea unor locuri de muncă este sesiunea săptămânală de de angajări.

În fiecare joi, între orele 9-16, Marquardt Sibiu organizează sesiuni de primire a CV-urilor și interviuri pentru angajarea montatorilor de subansamble, astfel încât să scurteze calea de acces a candidaților către posturile libere. Practic, este vorba de o adevărată “zi a porților deschise”, în care candidații pot să se prezinte și să ia legătura cu reprezentanții departamentului Resurse Umane, fără a stabili cu aceștia un contact telefonic prealabil sau fără a avea stabilită o întâlnire.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Oferta companiei Marquardt Sibiu sună simplu: “Cauți un loc de muncă? Te așteptăm cu porțile deschise, în fiecare săptămână! Vino să ne cunoaștem, spune-ne ce ai lucrat și la ce te pricepi, iar noi vom găsi cel mai bun post pentru tine”.

Specialiștii HR din cadrul companiei au decis să facă un pas în plus spre forța de muncă și să vină în întâmpinarea candidaților și prin asistența oferită doritorilor în redactarea unui CV. “Adu cu tine și CV-ul. Dacă nu ai un CV gata redactat, atunci putem face unul împreună”, spune anunțul Marquardt.

Compania angajează în principal montatori de subansamble, dar și șefi de schimb, logisticieni, specialiști în IT, administrativ sau cercetare. Angajatorul oferă salariu atractiv, bonuri de masă, bonusuri, transport gratuit și asigurare privată de sănătate. Persoanele interesate de locuri de muncă se pot prezenta, în fiecare joi, în str. München nr. 2, Sibiu (în Zona Industrială Vest). Cele care doresc detalii suplimentare pot suna la telefon 0269 505 505.

Articolul anterior

Piciorul lui Akinfeev

Articolul următor

Agenția Națională de Transplant are un nou șef

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share