Sibiu: Austriecii de la Supernova construiesc al treilea mall din oraș, în parteneriat cu o companie locală

Oasis Retail Development & Consulting, compania cu sediul în Sibiu, condusă de Klaus Reisenauer și Kurt Wagner, se asociază cu grupul Supernova, pentru dezvoltarea proiectului Prima Shopping Center Sibiu, un parc de retail de 40.000 mp, localizat în nordul orașului, lângă Hornbach.

Grupul austriac Supernova este lider în dezvoltarea și managementul de mall-uri și parcuri de retail în Slovenia și Croația, unde operează peste 20 de centre comerciale. Asocierea cu grupul Oasis, pentru proiectul din Sibiu, marchează intrarea Supernova pe piața din România.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Supernova este un dezvoltator cu peste 20 de ani experiență în dezvoltarea de retail. Am colaborat pe piața din Austria și sunt convins că vom avea un parteneriat de succes și în România. În prezent se lucrează la autorizațiile necesare, cu intenția de a începe lucrările de construcție la prima fază în toamna acestui an, iar livrarea este estimată pentru al doilea trimestru al anului viitor”, explică Klaus Reisenauer, partener în Oasis Development.

Prima fază, în suprafață de 15.000 mp, va cuprinde un hipermarket și o galerie comercială, și vizează populația din nordul și vestul orașului, precum și traficul de tranzit din zonă. Faza a doua prevede apariția unui mix de retaileri și a unui hotel. În oraș, NEPI Rockastle are în dezvoltare centrul comercial Festival, de 42.000 mp, și extinderea Shopping City Sibiu, care va ajunge la 90.000 mp la finalizarea lucrărilor.

Articolul anterior

Compania de brokeraj XTB România are un nou director general

Articolul următor

eJobs: Românii au aplicat de peste 300.000 de ori pentru un job în străinătate, în 2018

Articole din aceeași categorie
Total
4
Share