SII România își mută birourile în clădirea One Cotroceni Park

One United Properties a semnat contractul de închiriere cu SII România, pentru un spaţiu de birouri cu o suprafaţă totală de 3.710 mp, în clădirea One Cotroceni Park.

La finalul anului, compania multinaţională specializată în servicii de dezvoltare software (digital și inginerie) și IT outsourcing, cu o experiență de peste 12 ani, își va muta birourile în proiectul mixt dezvoltat de One United Properties.

One Cotroceni Park, dezvoltat pe locul fostei platforme Ventilatorul, este cel mai ambițios proiect de regenerare urbană din București, cu funcțiuni mixte, compus dintr-o zonă rezidențială și din spații de birouri și o zonă comercială ce va oferi acces la o gamă largă de servicii și facilități.

Componenta office dispune de un spațiu de birouri în formă de L. Situat în Cotroceni, parcul de birouri face parte din zona de birouri de centru-vest, cel mai dinamic pol de afaceri al Capitalei care se dezvoltă în prezent și al doilea ca mărime la nivelul pieței, după zona de centru-nord.

Spațiile de birouri beneficiază de finisaje și dotări clasă A de ultimă generație și sunt proiectate și construite conform celor mai înalte standarde la momentul actual. Înălțimea liberă de trei metri în toate zonele de birouri, sistemul HVAC cu recuperare de căldură și aport de aer proaspăt, iluminarea eficientă cu LED, lifturile de mare viteză cu timp de așteptare optimizat și ferestre care se deschid sunt o parte dintre beneficiile oferite angajaților. Zonele de lucru moderne au acces și la facilităţi precum galerie comercială, zonă rezidenţială sau staţia de metrou M5. Proiectul este creat într-o abordare holistică de tipul Live / Work / Play.

“Ne dorim să oferim colegilor noștri un spațiu de lucru modern, performant, flexibil, în care fiecare dintre noi să poată lucra în orice moment în condiții optime, independent de modul de lucru ales: full-time la birou, work-from-home sau hibrid. Calitatea construcției, confortul dat de standardele înalte și dotările de ultimă generație, spațiile securizate, terasa generoasă și accesul facil la mijloace de transport și spații comerciale fac din One Cotroceni Park alegerea optimă pentru noi”, spune Manel Ballesteros, director general SII România.

Proiectul One Cotroceni Park deține pre-certificare LEED, se concentrează pe funcționare durabilă și impactul minim asupra mediului, și este în curs de certificare WELL Health and Safety, axată pe sănătatea și starea de bine la locul de muncă, pentru a favoriza productivitatea și creativitatea.

Aproape toate etajele au terase mari, spații de lucru relaxate și zone de întâlnire informale. One Cotroceni Park va găzdui și un mare centru de Office Hospitality și conferințe, un avantaj competitiv pentru eficiența spațiului, căci toate companiile ce își desfășoară activitatea aici vor putea utiliza sălile de întâlniri ale centrului și organiza diferite evenimente de business.

One United Properties este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România.

Articolul anterior

Constantin Bratu, noul director general al Green Resources Management, parte din grupul de reciclare Green Group

Articolul următor

Microsoft și LinkedIn caută soluții pentru a facilita munca pe modelul hibrid. Ce aduce nou Teams, în lunile următoare

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share