Simona Tiplea, directorul regional de Resurse Umane al Coca-Cola Hellenic, părăsește compania, după mai bine de un deceniu

După 11 ani și jumătate, în care a îndeplinit diverse roluri de management la Coca-Cola, Simona Tiplea va părăsi echipa “gigantului” american din industria băuturilor ră­co­ritoare.

Simona Tiplea s-a alăturat echipei Coca-Cola în 2010, ca director de Resurse Umane Coca-Cola Hellenic România şi Moldova. Între 2013 și 2019, a fost director al Coca-Cola Business Ser­vi­ces Organization Bulgaria, cu sediul la Sofia. În ultimii doi ani, a fost director regional de resurse umane și a coordonat activitățile de HR din zece țări în care funcționează 18 fabrici, care au 8.100 de angajați și produc aproape o treime din veniturile Coca-Cola Hellenic.

“Călătoria mea de zece ani cu Coca-Cola Hellenic se încheie luna aceasta. Am avut privilegiul de a <gusta sentimentul> de a face parte din echipe extraordinare, în timp ce am lucrat pentru unele dintre cele mai emblematice mărci din lume. Un salut pentru oamenii din unitatea de afaceri din România, echipele HR, Finanțe, BSO, regiunea 2 și Group Lead/ OPCO! M-ați inspirat să învăț, să mă dezvolt și să pun întotdeauna oamenii și clientul pe primul loc. Am învățat multe lecții de leadership și de cultură și am evoluat pentru a fi <mai deschisă ca oricând>.

Dacă ar fi să rămân cu un singur lucru la finalul acestei călătorii, despre care aș putea spune cu sinceritate că sunt mândră, ar fi faptul că am ajutat o multitudine de persoane extrem de talentate și capabile să-și exploreze potențialul. Sentimentul că am luat parte la succesele altora și faptul că i-am văzut pe alții evoluând și crescând este unul dintre cei mai importanți factori care au făcut ca timpul petrecut aici să merite”, a transmis Simona Tiplea, printr-un mesaj pe LinkedIn.

Simona Tiplea a venit la Coca-Cola după 11 ani petrecuți în compania Xerox, unde a ocupat mai multe funcţii de management. Este absolventă a Universităţii de Vest din Timișoara şi deţine o diplomă de MBA la Universitatea Central Europeană.

Articolul anterior

Daniel Dines, Doctor Honoris Causa la Universitatea Babeș-Bolyai

Articolul următor

Piața muncii la final de pandemie: salariile vor reîncepe să crească, angajații vor fi mai greu de recrutat

Articole din aceeași categorie
Total
4
Share