Banner

IT Six Global Services: număr dublu de programatori, în următorii trei ani

Conducerea IT Six Global Services, furnizor de servicii pentru domenii precum telecom, servicii financiare, medical, logistică, automotive și High-Tech, își propune să atragă noi clienți și să-și consolideze poziția în topul angajatorilor din IT&C, în regiunea Oltenia.

De la începutul acestui an, compania cu sediul la Craiova a angajat 23 de persoane, în toate departamentele firmei – tehnice și administrative. Potrivit fondatorului și CEO-ului IT Six, Vali Iancu, ritmul angajărilor se va accelera în a doua jumătate a anului, iar ținta este o creștere anuală de peste 20 la sută, în următorii ani. Numărul mare de contracte noi încheiate de companie în 2016 și creșterea cererii de servicii de dezvoltare software, pe piețe precum SUA, Germania, Franța, Marea Britanie, Olanda și Norvegia, unde IT Six este deja poziționată strategic, favorizează dezvoltarea organică a companiei.

Cele mai multe posturi noi vor fi deschise în zona de dezvoltare software, pentru programatori Java, Javascript, .Net și PHP, precum și în departamentul de asigurarea calității, unde IT Six Global Services recrutează personal cu experiență, dar și de nivel junior. Și departamentul tehnologiilor embedded va crește, în următoarele trimestre, ca urmare a cererii din industria auto europeană. “Poziționarea IT Six ca furnizor preferat pe piața globală de servicii software cu valoare adăugată mare ne aduce un număr tot mai mare de proiecte, din țări precum SUA, Germania, Australia și Canada. Estimăm că vom ajunge la 250 angajați, în Craiova, până la finalul lui 2019”, anunță antreprenorul craiovean.

Angajații fideli ai companiei au fost premiați pentru contribuția adusă în creșterea calității serviciilor firmei și ratei de 100 la sută în retenția clienților internaționali. Compania a finalizat și programul de training pentru studenți, IT Six Web Academy 2016, încheiat cu angajarea tuturor absolvenților seriei. Următoarele programe de internship, IT Six Software Engineering Academy, respectiv IT Six QA Academy, vor fi demarate la mijlocul lunii iulie. Toate stagiile de tip IT Six Academy sunt remunerate.

DESPRE IT SIX GLOBAL SERVICES

Înființată în 2005, la Craiova, IT Six Global Services este o companie software cu capital românesc, prezentă pe patru continente. Oferă servicii de dezvoltare software, consultanță IT și arhitecturi software complexe, pentru domeniile telecomunicații, medical, financiar-bancar, logistică, automotive și High-Tech. În prezent, compania are 145 de angajați. Cei mai mulți lucrează în sediul central, din Craiova.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share