Sodexo BRS numește un director de vânzări cu o vechime de 21 de ani în companie

Din 1 noiembrie, liderul de piaţă în domeniul beneficiilor extrasalariale și al serviciilor pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor îl promovează pe Marius Popescu în rolul de director de vânzări la nivel național.

Marius Popescu lucrează la Sodexo România din anul 2000 și s-a alăturat companiei imediat după terminarea facultății. El va conduce întreaga echipă locală de vânzări și va fi responsabil de definirea strategiei de vânzări, implementarea planurilor de acțiune specifice pentru creșterea portofoliului de clienți și motivarea angajaților, astfel încât ei să-și atingă obiectivele asumate. Va raporta către CEO și va face parte din Comitetul Executiv al companiei.

Marius Popescu și-a început cariera la Sodexo ca specialist în departamentul de Relații cu Clienții, apoi s-a mutat în cel de Sales, unde a deținut posturile de Senior Sales Reprezentative, Area Sales Manager și National Telesales Manager. În ultimii doi ani, a fost manager de vânzări la nivel regional, pentru segmentul de companii mici și mijlocii.

A avut o contribuție esențială în implementarea unor modele noi de vânzări, inclusiv implementarea activității de inside sales și a planului de carieră din departamentul Telesales. De asemenea, a digitalizat procesul de vânzare și a asigurat o mai bună valorificare a datelor în platformele și sistemele informaționale utilizate. Marius Popescu este absolvent al ASE București (2000) și a urmat cursurile de management ale Open University Codecs.

Sodexo Benefits and Reward Services este lider de piaţă în Romania în domeniul beneficiilor extra-salariale pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor și face parte din Grupul Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor de calitate a vieții. Operează pe piața românească de peste 20 de ani și le oferă companiilor o gamă complexă de beneficii extrasalariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii și două milioane de angajați folosesc produsele Sodexo.

Articolul anterior

Renault Technologie Roumanie își "școlește" peste 360 de angajați pentru o inginerie "smart"

Articolul următor

Continental Engineering Services extinde la Timișoara responsabilitățile din zona de business pentru clienții din estul Europei

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share